Discuție virală! De ce opozanții PANDEMIEI nu abordează aprofundat adevărul cu privire la radiațiile 5G!?

Loleg: Unde ne aflăm ca umanitate în agenda globală?

Boleg: Din păcate - operațiunea vaccinistă – ne-a arătat că oamenii sunt foarte manipulabili și că nu mai au simț critic. Se supun total versiunii oficiale fără să analizeze detaliile, deoarece adevărul se află întotdeauna în detalii! Adică se știe deja că e o mega-minciună însă mai toți consimt versiunii de compromis la modul: “merge și așa”.

Loleg: Ce e de făcut?

Boleg: În primul rând răul trebuie tăiat de la rădăcină, și din nefericire, nu prea văd în cei care se opun pandemiei că ar da dovadă de așa ceva!



Adică atunci când vorbești public “Da, domne, virusul există!”, spune și că întreaga operațiune “pandemică” e făcută ca mușamalizare pentru altceva! Adevărata operațiune a Ocultei Mondiale nu e vânzarea de măști sau de produse medicale, nici măcar depopularea nu e primul deziderat aici, ci ADEVĂRATA DOLEANȚĂ A OCULȚILOR reprezintă CREAREA UNEI INFRASTRUCTURI TEHNOLOGICE NOI! Iar această infrastructură nouă e tehnologia 5G. Aceasta nu înseamnă doar viteză de download mai mare, ci implică un adevărat atentat la adresa sănătății oamenilor.

Tehnologia 5G – la frecvențe de 60 GHz per cm blochează absorbția Oxigenului de către organism. Oxigenul înseamnă O2 adică reprezintă 2 molecule de Oxigen. Radiațiile 5G dislocă electronii acestor molecule - una de cealaltă - astfel încât atunci când ești iradiat de 5G și inhalezi Oxigen, acesta din urmă să nu îți mai fie de folos. Adică Oxigenul inhalat nu mai ajunge în sânge astfel încât apoi să fie de folos organelor interne prin intermediul Hemoglobinei. Și așa apare cedarea câte unui organ și se declară decesul pacientului.

Pentru cine nu crede – să urmarească acest documentar puternic cenzurat pe rețelele sociale – Documentar de Top

De-asemenea, urmăriți și explicația acestui medic din New York – Cameron Seydell – care explică exact cum pacienții inhalează Oxigen, chiar și cu ventilator, dar cumva Oxigenul nu ajunge nici la plămâni, și nici sub formă de energie la celulele celorlalte organe.

Loleg: Practic, tu spui că în speța asta cu 5G trebuie să se concentreze opozanții pandemiei!

Boleg: Exact – pentru că dacă oamenii conștientizează adevăratul plan al conspiratorilor, pandemia dispare de la sine! Adică, ca să anulezi crima de la Terapie Intensivă – închideți toate releele 5G! Am văzut antene 5G chiar pe spitale sau pe biserici!

Sistemul spune că “pandemia apare și acolo unde nu sunt antene 5G”, însă asta nu e adevărat! În primă fază, unii dintre morți au fost re-etichetați din alte cauze la “morți de Covid”, și în paralel s-au construit antenele 5G peste tot; adică a fost nevoie de mult efort depus de sistem ca să mușamalizeze așa ceva; în valul 2 – le va fi ușor, căci oamenii vor cădea secerați de la sine, adică se vor sufoca efectiv, și chiar vor muri din lipsă de Oxigen, moarte pe care autoritățile se vor grăbi să o pună pe seama CoronaVirusului.

Statul Victoria din Australia are sute de antene 5G – și acolo s-a făcut anul ăsta experimentul cu “Starea de Dezastru”, astfel încât ulterior să se implementeze și în Europa.

De-asemenea, Madridul și zona de nord a Italiei ce se învecinează cu Elveția e masiv invadată de aceste antene!

Oamenii de bine ai acestei lumi – asta trebuie să analizeze – NU CUMVA E O PROBLEMĂ CU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR, ȘI NU CU GERMENII!? Nu cumva câmpul nostru electromagnetic a fost alterat?

Întreaga omenire s-a dus după fenta din Februarie cu acea chinezoaică care mânca supă de Liliac, și imediat s-a acceptat ca normă ca “piața din Wuhan e declanșatorul pandemiei mondiale”. Dar dacă intelectualii acestei lumi (medici, biologi, savanți IT, virologi, șamd) nu se întreabă de ce în Wuhan sunt 14.000 de antene 5G și de ce se cenzurează această informație – normal că turma de oameni simpli se conformează “versiunii oficiale”. Orice gastroenterolog știe că dacă consumi alimente murdare acestea se vor transforma în aminoacizi în stomac, și vor fi eliminate pe cale naturală. De unde până unde mâncarea murdară dă boli virologice și contagioase!?

Au completat ei repede apoi și faptul că un laborator de gradul 4 din Wuhan a scăpat un virus din greșeală sau intenționat! Parcă nu ținea doar varianta cu halele de animale din Wuhan ca și declanșator al pandemiei. Păi n-ați zis că e de la pangolin? Ori e de la piețele murdare și de la supa de Liliac, ori e din laborator? Indiferent ce variantă ai crede aici, ei deja te-au dus pe o pistă greșită, căci nu se verifică dacă nu cumva mediul electromagnetic a fost alterat, nicidecum germenii!

Loleg: Așadar, ce să facă opozanții publici ai pandemiei?

Boleg: În primul rând, haide să îi definim un pic! În manualul de Operațiuni Speciale, secțiunea Operațiuni Psihologice se precizează că există 3 tipuri de opozanți la vreme de conflict societal:

a)-cei care cred sincer în demersul lor – dar care pe parcurs sunt deturnați de la adevăr;

b)-cei care sunt “opoziție controlată și au darul de a direcționa turma către deziderate neimportante; și

c)-cei liberi care pur si simplu nu cuprind de la început întreaga “organigramă a răului”, dar care pe parcurs pot efectua opoziție pe bune; în cazul ăsta, dacă se vor trezi din neputința de a cuprinde întregul ansamblu de detalii – ei vor fi marginalizați de televiziuni, dar și de societatea așa-zis “civilă”. Cei mai mulți dintre opozanții pandemiei care apar în public fac parte din categoria a 3-a, adică sunt sinceri dar nu cuprind întregul ansamblu de detalii.

De exemplu – dacă doar dai în judecată Centrul de Urgență (C.N.S.U.) pentru nu știu câte mii de minciuni – e egal cu zero, căci Centrul se va prevala de “starea de necesitate decretată de guvern sau de președinte în urma studiilor experților”, sau se va prevala de “nu au fost suficiente studii în acest sens”, sau de “așa a fost norma internațională a unei instituții internaționale (OMS), la care România e membră”, și astfel că nu se va ajunge la niciun rezultat.

Degeaba ne luăm de o persoană dacă sistemul rămâne, hai mai bine să ne luăm de sistem, și persoanele cad de la sine! De exemplu: degeaba a fost dat afară Streinu Cercel dacă el e în continuare invitat la Tv cu titulatura de “expert”, “somitate”, etc; În cazul de față Sistemul e reprezentat de radiațiile 5G, pandemia e povestea de acoperire, si de aici apar atât de multe minciuni: pandemia e o minciună, tocmai de asta se dădeau șpăgi pentru a se eticheta “mort de Covid”, de aceea OMS a zis să  nu se facă autopsii, plus multe alte neconcordanțe, dar parcă jurnaliștii autentici de investigații din România se uită doar unde nu trebuie!

Răul trebuie tăiat de la rădăcină – omenirea nu are o PROBLEMĂ CU UN GERMENE, fie el și aero-purtat, ci are O PROBLEMĂ CU ALTERAREA MEDIULUI ELECTROMAGNETIC în care trăiește. Mediul nostru global în care trăim a fost alterat de radiații noi, radiații care duc la sufocare și la simptoame ca de gripă – însă se pune totul pe seama unui virus a cărui existență nu a fost dovedită până acum! La nivel științific internațional – virusul ucigaș nu a fost purificat niciodată și arătat că există.

Mediul omenesc, habitatul nostru a fost puternic alterat încă din 2019 de radiații noi. Ni s-a schimbat câmpul electromagnetic, iar cei ce au metale nano-metrice în ei (în urma vaccinurilor ce conțin Mercur, Aluminiu, Bariu, etc) resimt mai mult asta atunci când se vor afla sub radiații. Cine nu crede asta să asculte aceste 10 minute ca să priceapă întregul joc, și întreaga mușamalizare mondială, să citească cartea lui Arthur Firstenberg – “The Invisible Rainbow”, dar să verifice și site-ul său https://www.5gspaceappeal.org/ să verifice ce înseamnă Tehnologia 5G, și să verifice ce înseamnă cu adevărat acronimul SMART!

Smart nu înseamnă Specific, Measurable, Assignable, Realistic, Time-related, ci e ceva diabolic – căci adevărata semnificație este Secret Militarised Armaments in Residential Technology (trad. Armament militar secret camuflat ca Tehnologie în zone rezidențiale).

Așa că dacă am un mesaj pentru cei ce apar la Tv și demască abuzurile pandemiei - de aici ar trebui să pornească: de la Demascarea efectelor tehnologiei 5G pentru sănătate, de la simptoamele asemănătoare cu Gripa ce apar în prima fază, și de la faptul că aceste antene sunt montate noaptea, după miezul nopții atunci când românii sunt închiși în case. Exact cum a fost pe perioada Stării de Urgență. Nu aveai voie să ieși noaptea după ora 10 fără motiv întemeiat.

Aici e vorba de Control, nu de sănătate!

Acum, la valul 2, nu ai voie să ieși după ora 11 noaptea. Oare de ce?

            Revenind la opozanți - să-ți dau un exemplu – să presupunem că unii dintre ei încep să ia în serios și să analizeze acest subiect al radiațiilor 5G și al montării pe șest al antenelor 5G – să vezi cum imediat televiziunile îi vor evita! Și de ce îi vor evita? Pentru că e un Conglomerat Mondial care își dorește să implementeze această infrastructură devastatoare: vorbim de industria Big Tech (marile companii din IT), vorbim despre Big Pharma care va avea participații în vaccinul care va apărea, și vorbim și de industria Militară (cu aplicațiile sale nenumărate din sfera Biotehnologiei și Nanotehnologiei - care se bazează pe războiul electromagnetic și are nevoie de “senzori la sol” în acest sens). Așa că, de exemplu, televiziunea X ce primește bani din reclame pentru medicamente de la compania Y, atunci când sistemul îi va spune “Cenzurează-l pe X-ulescu cu privire la discursul despre 5G!”, televiziunea imediat se va conforma! Și la fel funcționează cenzura și cu Social Media, YouTube, etc.

Revenind la opozanții din România, cu tot respectul pentru mulți dintre ei, există eșalonul 1 de opozanți care apar, să zicem la RomâniaTv – cu ieșiri în stradă, cu demascări ale unor acte de corupție la nivel local, central, etc, și există și eșalonul 2 – oameni precum Nașul sau Metin Cerchez care intră și mai adânc în detalii! Însă nu e suficient doar atât!

Nu e de ajuns să spui că “Unifarm are stocuri de măști și ventilatoare – și, vai, ce criminali sunt corupții ăștia din Guvern că nu le oferă oamenilor!”!

Nu e de ajuns să zici de Tătaru că “Are farmacii și că vindea o mască cu 15 lei bucata”;

Nu e de ajuns să zici de Arafat că “E posibil să fie ofițer Mosad, că e din secta Baha’i” și atât!

Nu e de ajuns! Oamenii nu vor reacționa doar la atât! E un deja-vu să spui că “se fură în România”. A spune despre “politicieni sau unii medici și despre funcționarii publici că sunt corupți” a devenit deja un pleonasm în România și pe nimeni nu mai mișcă asta! Ca să trezești cu adevărat conștiința românească trebuie vărsat adevărul pur – pandemia e operațiune de mușamalizare pentru efectele devastatoare pentru sănătate ale tehnologiei 5G!

Asta vor ei să ascundă! Poate că în faza următoare, atunci când se vor înmulți numărul antenelor 5G, sau se va mări frecvența antenelor, poate că vor cădea efectiv oamenii morți pe stradă! Asta vor să mușamalizeze. Iar oamenii intoxicați cu versiunea pandemică, dar și televiziunile, ce vor spune cu privire la morții de pe stradă? Vor spune că “virusul a suferit mutații!”.

Dacă în prima fază – lipsa absorbției Oxigenului duce la probleme pulmonare, în faza a doua pe lângă plămâni va fi afectat și Creierul, căci plămânul asigură sângele oxigenat către Creier. Deja a apărut un articol în New York Times prin Septembrie care pregătea mentalul colectiv cu afirmații la modul: “Noua versiune a virusului va afecta și alte organe, nu doar plămânii!”. Adică prin articole de genu ăsta se justifică detaliile valului 2.

Ce zice “profetul” Bill Gates despre faza a doua a pandemiei? R: “Cu siguranță că valul 2 va atrage atenția tuturor!”.

Despre asta e vorba în faza finală!

Scopul lor pe termen scurt e să nu se opună nimeni construcției infrastructurii 5G, că apoi e simplu să ne pună pe butuci! Iar planul lor etapizat de a construi antene 5G are loc ori de câte ori noaptea suntem ținuți forțat în case și ei montează antene. Adică în Stările de Urgență sau de Alertă maximă. Atunci se montează masiv. Estimarea lor e că va dura până la sfârșitul anului 2022 această montare de antene. Ce crezi că spun “specialiștii” cu privire la durata pandemiei?

R: Streinu Cercel: “pandemia va mai dura încă 2 ani!”. Adică exact cât e nevoie pentru sistemul internațional de a monta aceste antene.

De asta atrag atenția acum, că dacă se va ajunge la acoperirea întregii zone cu frecvențe 5G – orice opoziție în stradă va fi de prisos! 5G are capacitatea de a divide mulțimile. Efectiv se va putea trage cu laser invizibil în oamenii strânși la un loc, și aceștia vor fugi mâncând pământul pentru că vor simți ca o arsură pe corp. Vedeți documentarul de mai sus despre 5G al lui Sascha Stone în acest sens.

Ce propagă sistemul acum? Stați distanțați, nu protestați, nu vă strângeți în grupuri, șamd! Ei ne obișnuiesc cu ideea de a fi dezbinați, de a nu ne uni efectiv împotriva lor. Îi sperie tare de tot lipsa obedienței civile! Oamenii Ocultei sunt cei mai fricoși oameni din lume deoarece sunt stăpâniți de diavol!

Dacă nu ne vom răscula, ne vor prinde aproape pe toți, dacă ne vom răscula – vor decreta Războiul Mondial; citiți în poza de mai sus mesajul membrului dinastiei Rocthschild - trad: “Pentru a finaliza procesul de implementare a Noii Ordini Mondiale avem nevoie de Al Treilea Război Mondial care să extermine 90% din populația globului. Acesta va rezolva problema suprapopulării umane, și va rezolva și problema dizobedienței civile (protestelor). Apoi vom purcede la automatizarea industriei și vom crea un stat feudal global sub pretextul salvării planetei noastre! (Agenda 30)” - iar acest discurs a avut loc chiar în China, deoarece nimic nu e întâmplător.

Loleg: Care e planul lor final? Ce vor să obțină?

Boleg: Răspunsul simplist este că vor să obțină o Noua Ordine Mondială, în care fiecare om să fie implantat cu un nano-bio-cip astfel încât să fie controlat de la distanță. Însă nici ei nu ar face așa ceva dacă nu ar avea un eveniment biblic în derulare – pregătirea de către evreii talmudiști al celui pe care ei îl consideră “mesia”, dar care în realitate va fi antihristul din adâncuri. Și ca să prevină orice opoziție în acest sens se întâmplă următoarele:

a)-Pentru a nu se opune niciun vecin construirii templului lui antihrist, s-a făcut pace între Israel și multe state arabe; au mai rămas doar Liban și Iran “neobediente”.

b)-abJEGtul Netanyahu, care e nr. 1 la vedere din mafia khazariană, afirma acum 5 luni că “toți copiii să fie cipați ca să monitorizăm infectații”, și imediat lumea a ieșit în stradă în Israel de nenumărate ori;

c)-avem izolare totală începând cu statul Israel, unde nici măcar din casă nu ai voie să ieși; repet, oamenii satanei sunt cei mai fricoși; ei de teamă că oamenii se vor opune construirii Templului îi blochează cu Armata pe oameni în case, și aduc ca justificare o penibilitate de virus;

            Acum, haideți să facem un reality-check! 99% dintre oameni nu vor să se vaccineze/cipeze, iar oculții știu asta! Mulți oameni se vor opune N.O.M.! Așa că planul lor e să distrugă Economia mondială în prima fază, simultan cu implementarea infrastructurii 5G, apoi să îi facă dependenți de sistem pe cei mai mulți dintre cei rămași!

Apoi – pentru a justifica distrugerea veniturilor autonome ale oamenilor – vor implementa un Venit Unic Global pentru toți oamenii de pe pământ, venit promovat intens de papa Francisc sub justificarea de “ajutor de stat în vremuri dificile”! Adică vor zice – “Deoarece 5G și Inteligența Artificială anulează multe dintre locurile de muncă, iată că statul “binevoitor” va purcede la alocarea unui Venit Unic Global pentru fiecare cetățean!”. Însă aici e schema lor mascată în “ajutor” – la început se va oferi fără condiții acest venit astfel încât oamenii să-și poată procura cele necesare traiului zilnic, și ulterior se va oferi cu condiția acceptării vaccinului cu cip!

Adică se va practica la acel moment un șantaj instituționalizat cu cele necesare supraviețuirii! Economia distrusă, lipsa de perspectivă, și singura sursă de venit condiționată de primirea vaccinului – îi va face pe cei mai mulți dintre oameni să accepte cipul!

Scriptura spune: “Nimeni nu va putea cumpăra sau vinde fără semnul fiarei!”.

Așa că planul e în derulare, dar se află în faza distrugerii economiei mici, a IMM-urilor, și a implementării totale a Antenelor și Releelor 5G! Se preconizează că la începutul anului 2023 se va fi finalizat acest proces de acoperire a întregii planete cu semnal 5G!

Așa că dacă vreți să fiți eficienți – combateți tehnologia 5G, dați îndarăt construirea de antene 5G și veți rezolva speța cu Pandemia!

Știți voi că nu există aviz pentru construirea de antene 5G? Știți că în România nu s-a ținut licitația pentru acordarea lățimii de bandă pentru operatorii privați de 5G?

Așa că sub ce pretext se construiesc aceste antene? Și de ce le montează noaptea sau în cadrul Stărilor de Urgență? Le montează noaptea simultan cu interzicerea protestelor ziua, simultan cu blocarea oricăror tipuri de adunări publice!

            În concluzie – Dacă blocăm punerea în funcțiune a antenelor 5G – vom bloca și avansarea pandemiei – și dacă blocăm pandemia – blocăm și “necesitatea” vaccinului “salvator” și cipuirea populației!

Sincer – personal nu mai cred că se poate da îndărăt acest proces de preluare totală a controlului populației – și afirm asta din cauza lipsei de dragoste dintre oameni pe care o observ peste tot! Mai toți oamenii se gândesc la interesul propriu:

“Lasă măh, să se bage alții!”, “Taci măh, că îți dă amendă!”, “De ce să risc eu!?”, “De ce să dau eu banii pe drum până la București ca să stau la proteste!?”, “De ce să demasc eu, lasă pe alții, că eu nu par credibil, n-am timp!?”, șamd.

Loleg: Pare că am ajuns sat fără câini!

Boleg: Normal că am ajuns! Liderii adevărați sunt inhibați de timpuriu! De exemplu: a fost atentatul de la Colectiv, a cărui anchetă nici acum nu a fost finalizată, așa că ce a făcut Oculta înainte de acest eveniment?

L-a asasinat cu un an înainte pe cel care ar fi tunat și fulgerat cu privire la ce s-a întâmplat cu adevărat acolo, adică pe Corneliu Vadim Tudor, care a demascat Masoneria în stilu-i caracteristic, printr-o poezie de circa 20 de strofe care începe astfel: “Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie/ Scapă cât mai iute de Masonerie!”.

Alt exemplu – de decapare de patrioți – și o să mă refer la PSD: exista acum aproximativ 10 ani un deputat în PSD cu numele de Ninel Peia care a vorbit public împotriva obligativității vaccinurilor! Ce a făcut imediat nomenclatura de partid cu privire la el? L-a dat afară.

Ce face acum PSD-ul cu patrioți precum Liviu Pleșoianu? Îi dă afară, de sunt bieții de ei nevoiți să plece la pseudo-partidulețe precum cel Ecologist, unde au șanse minime să mai reprezinte țara în Parlament.

            Știi cum suntem noi acum ca țară!? Niciun ofițer, și nici chiar Colonel de Securitate nu cunoaște în detaliu aceste elemente deosebit de importante pentru țara noastră! E ca și cum ai fi la război, dar nu știi care e opozantul tău! Cum să câștigi un război dacă nu știi cu cine te lupți!? E inadmisibil să simți frică în momentul luptei, iar umanitatea se află la război total cu forțele întunericului! Nu observi că nimeni din aparatul informativ nu ajută la devoalarea adevărului!? Nici ei, mulți dintre ei, nu au habar de cele ce se întâmplă…

Loleg: Mulți dintre oameni au intentat procese în instanță Centrului de Urgență, Guvernului etc.

Boleg: Exact. Și au rezolvat fix nimic. La începutul pandemiei era echipa de la Genocid.ro care activa puternic în sfera asta! Ai mai auzit ceva de ei? Nici eu.

Opozanților, nu vedeți că în instanță nu se mișcă nimic? 99%, ca să nu zic toți judecătorii sau procurorii României sunt fie ofițeri acoperiți, fie șantajați puternic de Serviciile locale de Intelligence. Poate că nu credeți asta, însă cercetați planul Minerva, și aflați că magistrații de pe tot globul au la nivel de interceptare globală un întreg sistem de sateliți ce funcționează 24/7 pentru interceptare a tuturor comunicațiilor lor, indiferent de rangul magistratului. Și de când cu apariția telefoanelor cu cartelă nano – a căror baterie nu o poți scoate din telefon – se face și interceptare ambientală, adică te ascultă în jurul tău, chiar și cu telefonul închis. Planul e folosit pentru identificarea de timpuriu a oricăror probe ce ar putea servi ca element de șantaj împotriva lor.

Nu poți să lupți cu un Imperiu Global folosindu-te de armele Imperiului, adică de instituțiile sale! Magistratura e compromisă în proporție de 99%! De ce crezi că s-a încercat în România combaterea corupției din Justiție prin intermediul unei Instituții din afara Ministerului? Și aici mă refer la Secția Specială pe care plăvanul, ambasadele străine, PNL-ul și alți alogeni au jurat că o vor desființa în 2021!? Pentru că această Secție le-ar fi deranjat statutul de infractori cu gulere albe.

Loleg: Ce urmează pentru oamenii simpli, pentru civilii de orice fel?

Boleg: Cei răi vor să înlocuiască infrastructura 4G cu cea de 4.5G și 5G, astfel încât când va apărea “o pană de Net accidentală” să se dorească “rămânerea componentelor 5G, sau nu veți avea acces la Net!”. Cu o generație de tineri atât de dependentă de Internet – care crezi că va fi răspunsul?

Lasă că merge așa! Lasă 5G decât să nu mai fie Net deloc!” - ăsta ar fi un alt aspect al mașinatiunilor care se practică.

Sau, după cum se poate vedea, profesorii fac totul online! Păi dacă după ce se montează suficient de multe antene, tu ca dascăl nu vei achiziționa dispozitive (Telefon, Tabletă, Laptop) compatibile cu 5G, nu vei mai putea să ai access la InterNet, să îți faci lecțiile, și implicit vei fi dat afară.

Loleg: Care e mecanismul prin care suntem, ca țară, ținuți în lesă de conglomeratul străin?

Boleg: Simplu spus: mecanismul se numește Cumpărare de Conștiințe, adică Bani mulți, Șantaj și Control Mental total! De exemplu, în Aprilie 2020 Italia a amenințat Bruxelu că iese din UE dacă nu i se dă 180 de miliarde parțial nerambursabili. Căci blatul de a se supune versiunii oficiale și implicit de a-și distruge Economia a dus la pierderi mari în peninsulă, și imediat Bruxelu s-a conformat acestei cereri. România a obținut doar 80 de miliarde de euro la “roata țigănească de la Bruxel”, și asta se negociază de foști securiști trădători de țară de mult timp, și care reprezintă prima linie de colaborare a Ocultei cu instituțiile statului.

Crezi că atunci când Iohannis se duce în afară, sau vreun ministru se duce în afară și negociază ceva, crezi că au loc cu adevărat negocieri? Nicidecum, ci totul se pregătește înainte de secu’ prin ambasadori și consuli, restul fiind praf în ochi pentru plebe și Presă.

Mecanismul e format din oameni din fosta Securitate care au facut blatul cu străinii astfel, după 1990: ei implementează orice vine din afară, la schimb cu imunitate totală pentru ei în țară și în străinătate. Cel mai mic exponent al neoamenilor respectivi și care e la vedere se numește Traian BăSecu! Crezi că străinii n-au știut că e securist la momentul 2004, și totuși l-au lăsat să fie președinte? Crezi că la noi în țară funcționează cumva Legea Lustrației? Nu. U.E. actuală e fosta Uniune Sovietică menită a ține în lesă statele europene creștine, statele ce au o tradiție și o istorie care nu permit să fie invadate la modul ăsta chinezesco-satanist! Ăsta e scopul UE – nivelarea tuturor valorilor, credințelor, tradițiilor, și crearea unui mare nimic.

Dacă nu crezi că Oculta asmute români împotriva adevăraților români, adu-ți aminte de descoperirile finanțării protestatarilor din stradă la momentul 10 August 2018! Ce s-a descoperit atunci? Că români – foști securiști – actualmente stabiliți în Luxemburg, Belgia, Elveția, SUA, Anglia, Franța, Germania și nu numai au finanțat prin crypto-monedă protestatarii din stradă pentru a răsturna guvernul legitim de la acea vreme!

Loleg:  Ce mesaj ai pentru opozanții pandemiei care apar în public?

Boleg: Așa cum sistemul a trecut la Valul 2, și ei trebuie să treacă la faza a doua a opoziției!

Adică, ei și-au făcut datoria cu vârf și îndesat ca să demaște minciuna pandemiei și a autorităților, însă pentru ca să izbândească total și ca să ducă la oprirea minciunii pandemiei – e nevoie de a tăia răul de la rădăcină – să demaște genocidul produs de radiațiile 5G!

Și totodată, opozanții să înțeleagă că au la dispoziție o “fereastră” mică de timp, căci la faza a doua de radiații electromagnetice, despre care Gates afirma că va atrage atenția tuturor, ei (opozanții) vor fi dați exemplu pentru “teoriile lor conspiraționiste”, căci iată “vor muri oameni pe stradă!”. Ca să prevină asta e nevoie de multă muncă și râvnă pentru adevăr, dar și de spirit de sacrificiu!


Loleg: Ce să înțeleagă oamenii despre ceea ce s-a întâmplat până acum?

Boleg: În Wuhan s-a făcut un experiment cu iradierea oamenilor de către cele 14.000 de antene 5G!

S-au pus bazele la nivel de psihoză publică mondială cum că un virus din laborator ar fi vinovat de această afecțiune virală, pulmonară! Au denumit-o a fi Covid19, sau Coronavirus!

Virusul – natural sau făcut în laborator – niciodată, repet – NICIODATĂ NU A FOST PURIFICAT ȘI ARĂTAT CĂ AR EXISTA! Marii oameni de știință se supun orbește versiunii oficiale că exista virusul și că boala e pe bune!

Însă orice virolog știe că Coronavirusul e de 6 feluri (tulpini) și că reprezintă o răceală banală. Tocmai de aceea acum i se spune “noul Coronavirus” atunci când e descris. Cine nu crede, să verifice cartea de Biologie de clasa a 11-a (format vechi)! Asta se explică astfel: Oculții au ales o răceală banală ca țap ispășitor pentru radiațiile 5G pentru ca în urma testării să fie virtual infectată toată lumea. Și nu numai că au ales o răceală banală, dar o și exagerează până la paroxism, ca nu cumva să ai timp și să cugeți dacă lucrurile chiar stau așa sau nu!

            Testul folosit pentru “detectarea” virusului este RT-PCR, iar acesta poate fi părtinitor. La 60 de cicluri de amplificare a țesutului genetic recoltat te găsește pozitiv. La 35 de cicluri de amplificare te găsește negativ. Însuși inventatorul testului – Kerry Mullis – a spus că testul nu e potrivit pentru a verifica dacă o persoană e infectată sau nu cu un virus! Însă cei răi au ales acest test pentru a jongla cu statisticile și a speria la nevoie populația. În mod convenabil pentru sistem, acesta a murit cu 2 luni înainte de “declanșarea” pandemiei, adică în Octombrie 2019.

            Complicitatea mass-mediei constă în faptul că nu dezbate:

-corupția OMS și protocolul cu ventilatoare despre care autoritățile italiene au declarat în Aprilie că e “criminal”;

-planul din 2010 al fundației Rockefeller, pe care jurnalistul american Harry Vox l-a demascat magistral, în care se specifică clar: declanșatorul Wuhan, închiderea oamenilor în case, măsurarea temperaturii la intrarea în instituții, și multe altele; De ce tu televiziune “obiectivă” să nu formezi o echipă de elită de analiști și să informezi publicul cum se cuvine!? Răspunsul e evident – Serviciile de Informații locale – în proporție de 99% sunt “berbecii” din teren ai Ocultei Mondiale, adică serviciile neloiale țării pun în aplicare actualul plan de distrugere a umanității! Și nu doar în România, ci peste tot în lume!

-programarea mentală a mulțimilor la Ceremonia de DeschidereJocurilor Olimpice din 2012 din Londra care arată pandemia în cea mai grotească forma cu putință și care “profețește” ce va urma! De ce nu se dezbate în media similitudinea asta!?

Însă aici apare o altă componentă specifică Războiului Psihologic: adevărații conspiratori aleg tot ei pe cine să blamezi: blamați-l pe Rockefeller sau pe Gates, astfel încât să concluzionezi că e virus real mortal și că aceștia sunt singurii vinovați. Asta are loc tot pentru a se deturna atenția de la adevăratul declanșator – radiațiile electromagnetice noi.

Nu vedeți că nicio Tv nu comentează negativ la adresa 5G, nimeni nu comentează în front!? Ei bine – asta e puterea Ocultei, de a înăbuși, cumpăra, asasina, distruge aproape pe oricine comentează și care are cât de cât o funcție sau autoritate publică.

            Aduceți-vă aminte de declarația de acum o lună a VicePreședintelui lui Trump – Mike Pence – care afirma cu privire la cenzură că se încearcă distrugerea identității naționale și a tradițiilor naționale, și că odată cu alegerea unui bufon ca Biden în fruntea SUA - va începe prigoana împotriva creștinilor la nivel mondial!

Asta e partea mass-mediei:

-faptul că nimeni nu-l “urechează” pe Bill Gates care nu e nici virolog, nici medic, și totuși “profețește” ce va urma cu acel Covi-Pass, șamd!

-Faptul că media nu îi arată oamenilor pe Dr. Rashid Buttar, Dr. Andrew Kaufmann, Dr. Mikhowitz, și pe alți oameni de bine asemenea lor!

Mass-media a devenit o formă de “prostituție” mascată! Care e primul deziderat în orice informare, fie că ești ofițer, fie că ești civil? R: Adevărul!

Ce informare fac jurnaliștii, unii dintre ei ofițeri acoperiți, dacă se gândesc doar la veniturile din publicitate și faptul că nu e voie să îi superi pe sponsorii din reclamele de medicamente!?

Pentru că suntem la secțiunea cu Mass-Media, te-ai gândit vreodată de ce oameni precum Putin sau Trump nu au și ei o televiziune liberă, nu să țină cu ei, ci să spună doar adevărul, să fie nepărtinitoare? Doar atat. Te-ai gandit la asta?

Pentru că totul e premeditat în detalii, totul e pre-stabilit. Nu se face cu adevărat opoziție la niciun nivel împotriva planurilor Ocultei.

Sau alt exemplu – Vedem la anumiți realizatori Tv că se combate cât de cât falsul pandemiei, însă la un moment dat se oprește totul pentru un spot de 30 de secunde în care moderatorul afirmă “Urmează un mesaj de interes național”, iar mesajul e gargara pandemiei și faptul că tre’ să ne luptăm cu “dușmanul invizibil”, că “medicii sunt eroii din linia întâi”, șamd.; Faptul că vorbești despre falsurile autorităților și apoi faci propagandă pandemiei și clipurilor pro-vaccinare te face să nu fii de folos pe tine ca jurnalist! Dacă combați, păi combate, dacă te opui, păi să nu te mai supui deloc versiunii oficiale!

De aceea spun că Presa e Presstitute, aluzie la Prostitute!

Loleg: De ce au succes cei răi împotriva adevărului, pentru că se știe că e minciună și totuși se continuă?

Boleg: Vremurile astea au fost profețite, iar Biblia ne-a avertizat: “Va veni vremea când oamenii nu vor mai suporta cuvântul adevărului…”, și de aici pornește totul – dacă lași adevărul, ai pierdut lupta!

Adevăr înseamnă în primul rând adevăr de credință – iar la nivel ecumenic, ierarhia Ortodoxă a fost penetrată de agenți ai forțelor oculte, totul cuminând cu legalizarea în cadrul instituțiilor de cult ortodoxe a pan-ereziei Ecumenismului în anul 2016; adică acum Dumnezeu e hulit în cadrul slujbelor pretins ortodoxe din cauză că ierarhii pomeniți la slujbe sunt eretici deoarece au legalizat erezia; adică s-a nesocotit prima porunca din Decalog: “Să nu ai alt dumnezeu în afară de Mine!”. Preoții, din păcate, mulți dintre ei nu se mai identifică cu adevărul de Credință, căci dacă s-ar identifica ar apăra credința în fața ereticilor, însă ei nu apără nimic, ei pactizează cu sistemul, ei vorbesc doar de fapte bune, de parcă Credința Ortodoxă reprezintă doar un cod de moralitate și atât!

Adevăr înseamnă să iubești pe cei de lângă tine până la nivel de jertfă! Adică ca pe tine însuți! Așa spune porunca Domnului – “Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți!”. Unde vedem putere de jertfă astăzi în societate? Întreabă 99% dintre bărbații și adolescenții acestui neam dacă în caz de război ar dori să se înroleze în Armată în lupta cu dușmanii, și vei auzi răspunsul că “Ce, vrei să mor eu, să se înroleze alții!”. Adică a avut loc o scindare în societate, căci tinerii națiunii nici măcar nu se mai identifică cu țara, și nici cu apărarea ei, nemaivorbind de ideea de jertfă pentru patrie! Ăsta e adevăratul genocid al lumii de azi!

Adevăr înseamnă, la nivel de medic și/sau personal medical – să nu gândești în termeni financiari, în termeni de cotă atribuibilă pentru fiecare pacient/mort/declarat covid, șamd! Atunci când afli adevărul să tuni și să fulgeri pentru demascarea minciunii, nu să te gândești doar la confortul propriu, la venitul tău și să taci în fața imposturii! Crezi că unii dintre medici nu știu ce se întâmplă? Crezi că toți se vor vaccina cu acel cip!? Nicidecum, ci în prima fază vor face propagandă pentru turmă și atât. Mulți dintre ei, chiar politicieni, se vor vaccina la mișto cu altceva și vor spune că și-au făcut vaccinul Covid.

Loleg: Oculta ca să poată derula o asemenea mega-operațiune pe tot pământul, are nevoie de agenți plasați strategic! Care e armata lor nevăzută?

Boleg: Armatele de masoni! Ține minte ce am spus mai sus legat de lepădarea Ortodoxiei de acum 4 ani ca să înțelegi analogia pe care urmează să o fac!

Masoneria reprezintă o religie de mistere anti-creștină care își dorește o centralizare totală pe tot pământul. Ei vorbesc de prosperitate, egalitate, fraternitate, dar în neadevăr.

Ce înseamnă religie de mistere? R: Înseamnă că atunci când ești membru mason, iar superiorul ierarhic îți cere să faci ceva, tu trebuie să execuți ordinul fără comentarii! Adică ți se cere să execuți orbește ordinul!



Acum, la nivel înalt, mai toți membrii marilor trusturi bancare, alimentare, energetice sunt membrii în Masonerie, iar această organizație secretă are 2 ramuri: una Regulară (la vedere), și una Iregulară (ascunsă). În cea regulară sunt membrii masoni care în mod public recunosc că sunt masoni, adică asta e ramura transparentă.

În cea iregulară se afla cei care își ascund apartenența la aceasta, si care atunci când vor fi verificați spre avansare, superiorul ierahic îi va întreba: “Ia crucea și Biblia, aruncă-le jos, calcă-le și scuipă pe ele!”. Dacă individul va accepta – atunci el va fi propus spre promovare intensă în rândurile Masoneriei oculte; însă dacă va refuza, din motive de conștiință, motivând că e creștin, samd, i se va răspunde în mod ipocrit: “Foarte bine, fiule, a fost doar un test! Am vrut să verific dacă ești un bun creștin!”. Și așa se face trierea la ei. Ori de câte ori veți auzi de X sau Y că e “mason de gradul 33”, să știți că aceia sunt închinători conștienți la Lucifer, și evident că sunt foarte bogați!

În momentul în care ai intrat în Masonerie – te-ai lepădat de Hristos – adică ai alt dumnezeu, iar dumnezeul masonilor e Marele Architect al acestei lumi – adică diavolul! Arhitect înseamnă zidar, iar Dumnezeu nu e zidar, ci Dumnezeu e Creator. Masoneria e organizația care a modificat structura planetei, asta e armata antihristului! Ce afirmă Mântuitorul către Apostolii Săi: “Voi pleca din lumea aceasta, căci vine stăpânitorul întunericului acestui veac!” (reproducere aproximativă). La ora actuală, din pricina mulțimii de păcate ale omenirii, stăpânitorul lumii e diavolul! Însă el nu poate să afecteze sufletul omului, ci doar trupul! Pentru suflet el are nevoie de învoiala noastră.

Pentru asta se face toată tevatura cu N.O.M., cu pandemia, cu foametea, cu frica generată de media, cu războaiele, cu seceta, cu semnele și minunile false date de HAARP și 5G – toate se fac pentru a ne convinge pe noi să facem blatul cu sistemul și să acceptăm cipul! Dacă cineva e cipat forțat – cipul n-are valoare! Dar ei vor știi că nu vei mai putea să rămâi în sistem fără cip – “nimeni nu va putea cumpăra sau vinde”!

Dacă omul – pentru mâncare – va accepta cipul – își va pierde sufletul! Dacă va accepta de frică, sau de sete, sau pentru a nu-și pierde confortul sau statutul din societate, sau pentru a nu-și pierde familia, sau viața – atunci își va pierde sufletul!

Nu uitați – frica e o reacție, iar curajul e o decizie! Taina finală e curajul și va câștiga acela care va fi dispus să moară pentru adevăr!

            Revenind la armata de pandemiști, alarmiști și complici ai versiunii oficiale!

În momentul în care cei mai mari patroni de firme românești sau străine sunt masoni, ei vor primi ordin să nu comenteze deloc despre pandemie! În momentul în care vor descoperi că ceva e în neregulă – ei vor fi obligați să tacă, căci așa și-au luat angajamentul în loja din care fac parte.

Și masoni sunt mulți din Politică, Afaceri, Securitate, Media, Poliție, Medicină, ierarhie bisericească, etc. Acum să reiau ce am zis despre pan-erezie! Există 2 tipuri de oameni: creștini-ortodocși – care se află în adevăr, și necreștini! Necreștinii sunt toți ereticii, toți masonii, toți păgânii și ateii! Vă spun asta pentru că aceștia din urmă nu vor avea putere să se opună sistemului! Unii dintre ei se vor opune doar tangențial, doar până la un punct, nu vor avea putere să meargă până la capăt! De aceea cei răi, înainte de asaltul final asupra omenirii, au lucrat intens la infectarea încă din 2016 a slujbelor ortodoxe cu virusul ereziei, ca să ne lovească în cea mai puternică armă a noastră!

Orice om care nu demască nelegiuirea în domeniul său de activitate – reprezintă de facto – un pion al armatei celor răi!

Virologii care nu demască nenorocirea pricinuită de radiațiile 5G e un soldat al satanei!

Un securist care știe de echipele de montatori de antene 5G ce lucrează după miezul nopții – dar care nu demască – e un complice al sistemul demonic!

Un securist de rang înalt care știe despre parteneriatele dintre marii producători de vaccinuri și marile companii de nanotehnologie - e un pion al sistemului!

Un medic care știe că spitalul său primește bani suplimentari proporțional cu numărul de morți, numărul de testați și numărul de infectați cu Covid – dar care nu se întreabă care e interesul statului în acest sens – e un complice al sistemului, și un criminal de facto! Întrebare: Ce câștigă U.E. dacă șantajează țările membre cu fonduri nerambursabile proporționale cu numărul de morți și cu teste făcute?

Sau altfel spus – de unde își va recupera banii U.E. dacă se declară atâția morți de Covid la nivel european?

R: După cum am spus, planul general este de creare a unei noi orânduiri planetare, iar pentru cine nu știe – sistemul ce finanțează U.E. este sistemul Farma, Energetic, dar și cel de BioTehnologie! Pentru cine nu crede, îl invit să citească cartea “Rădăcinile Naziste ale Bruxel UE!” unde sunt prezentate documente, persoane, ani, și locații în acest sens!

U.E. își va recupera banii din vaccinul care va fi decontat de bugetele tuturor statelor. Adică se va crea o cotă proporțională cu numărul de locuitori dintr-un stat, se va negocia prețul mediu, și se va plăti eșalonat de la bugetul de stat. Ei zic că se va rambursa de la bugetul U.E., dar acest buget e alimentat de către statele membre, adică de țările noastre.

Revenind la patria mamă: se spune că România a obținut prin plăvan – 80 de miliarde de euro care vor fi alocați timp de 7 ani! Asta ce înseamnă?

Înseamnă că țara mea va trebui să joace rolul “versiunii oficiale” timp de 7 ani! Adică să accepte tot ce vine de la “Înalta Poartă bruxeleză” și să implementeze în teritoriu; și aici mă refer la cotele de morți, de testați, cotele de vaccinuri, spitalele de carton, șamd!

Loleg: Cine negociază aceste măsuri în țara noastră? Și de ce nu suntem și noi întrebați!?

Boleg: În primul rând – în materie de strategie globală – niciodată nu se ține cont de doleanțele mulțimilor! Se acționează în spatele ușilor închise, iar membrii implicați au mentalitate militară, și și-au dovedit obediența în prealabil! Asta ar fi în materie de politici la nivel înalt și Servicii de Intelligence.

În materie de organizații secrete, pe lângă aceste 2 atribute de obediență maximă, unora li se mai adaugă alte 2: proba de homosexualitate, iar celor de rang foarte înalt - proba de pedofilie și crimă ritualică. Cine nu crede, să tasteze “AdrenoChrome” pe Net și să se documenteze! Asta e la nivel de leadership global; Și acum, cu privire la asta, tot Biblia ne avertizează: “Cele ce se fac de ei întru ascuns, rușine este a le și grăi!”.

            Revenind la rețeaua ocultă din România: Statul Paralel Global are filiale în orice țară, adică oameni controlați mental care răspund orbește la comenzile oculte! România nu face excepție – există în S.R.I., și de fapt în orice Serviciu de Informații român – există o sectă – oameni intangibili ale căror nume nu apar în media, foarte bogați, cu conturi în afară, care pun în aplicare orice ordin ce vine din afara țării, indiferent cât de atroce ar fi! De exemplu:

-tăierea pădurilor; -exodul medicilor și intelectualilor de rasă;

-ridiculizarea și marginalizarea patrioților și creștinilor autentici;

-asasinarea capitalului românesc și protejarea celui străin;

-distrugerea industriei de fotbal prin plasarea unui ne-sportiv în fruntea federației, simultan cu fabricarea unui dosar penal celui care ar fi câștigat acea cursă – și care e o emblemă a sportului respectiv;

Acum, odată cu pandemia:

-asasinarea Turismului și industriei HORECA, astfel încât să fie cumpărate la preț derizoriu de patronii străini;

-asasinarea țăranilor ce își desfac produsele în piețe și hale, în detrimentul marilor lanțuri de supermarketuri;

Toate acestea și multe altele se fac cu complicitatea serviciilor așa-zis românești, dar care sunt concepute în mod special să distrugă identitatea națională a României; Statul Paralel nu are mulți oameni în România, însă agenții lor sunt plasați în poziții-cheie, și sunt protejați pe măsură.

Ordinele directe către Serviciile românești provin direct din Elveția! 90% dintre ofițerii români sunt fie de bună credință, fie nu cunosc ce se întâmplă deoarece totul fiind foarte compartimentat – ei sunt ținuți cu bună știință în ignoranță și incapacitate de acțiune; sunt puternic controlați cu ceea ce se numește “competențe de serviciu”.

Pentru că am pomenit mai devreme despre armata Ocultei Mondiale – și care este Masoneria – iată ce spunea la începutul anilor 2000 fostul șef S.R.I. – Radu Timofte – despre bărbații cu șorțulețe: “Masoneria este apanajul spionajului iezuit!”, și la puțin timp după aceea a murit subit!

Asta nu trebuie să ne surprindă deoarece la război se mai și moare, iar noi ne aflăm în război, război total cu forțele oculte! Răsplata mărturisirii adevărului e martirajul, așa că mai devreme sau mai târziu cu toții vom avea de dat acest test – vom mărturisi cu orice preț, sau vom consimți cu planul oculților! Tăcerea e tot un răspuns!

Oare de ce șeful SRI-ului de la acea vreme a mărturisit că de fapt iezuiții ne spionează și ne sabotează?

R: Iezuiții reprezintă armata de ocultiști și vrăjitori ai Ocultei! Ei reprezintă ceea ce se numește “agenții din teren”, iar organizația lor reprezintă cea mai de temut organizație secretă din lume. Aceasta a apărut acum 500 de ani, e puternic exclusivistă, patriarhală (sunt admiși doar bărbați recrutați de mici), și oferă 4 voturi călugărești la inițiere:

-votul castității (ei nu țin femeie niciodată); -votul sărăciei (ei se arată foarte săraci, filantropi, milostivi, însă în realitate ei dirijează cu mână forte cei mai bogați oameni din lume, patroni de multinaționale, șamd);

-votul ascultării necondiționate; adică exact principiul de bază din orice organizație de mistere;

-iar al 4-lea vot - e votul ascultării necondiționate față de Papa; cum actualmente papa promovează Religia Mondială – mireasa antihristului – se poate afirma că dezideratul de bază al Ocultei este formarea unei Religii Mondiale; păi luna trecută papa a promovat ChrIslamul – o shaormă între Creștinism și Islam. Un om care se consideră credincios, dar care nu se întreabă ce legătură are Islamul cu Creștinismul, de fapt nu e deloc creștin.

Creștin adevărat înseamnă să arzi pentru adevăr – nu să fii căldicel și delăsător! Islamiștii hulesc pe Maica Domnului, islamiștii afirmă despre Iisus Hristos că a fost doar un profet, și nicidecum Fiul lui Dumnezeu, adică Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat. Islamiștii nu cred în Sfânta Treime. Așa că ce să caute un creștin la slujbele în care e pomenit papa, sau e promovată religia mondială? Ce să caute un creștin adevărat la slujbele unde sunt pomeniți ierarhi care promovează Religia Mondială, și care au semnat pacturi eretice cu Papismul, C.M.B. și alte denominațiuni “creștine”?

Vă întreb aceasta deoarece printre voi există oameni care vor cu adevărat să se opună minciunii pandemice, oameni care au râvnă, și oameni care vor să se pună cu adevărat în slujba adevărului! Oamenilor – nu se poate să te opui sistemului dacă tu faci parte din sistem! Și imediat vă explic aceasta: dacă ești de acord și dacă faci parte din cultele care sunt “politic corecte” față de Ecumenismul și globalizarea spiritualității, nu vei putea să faci față luptei!

Dacă te opui sistemului, dar te afli în îmbisericire cu ereticii, nu vei putea să discerni adevărul până la capăt!

Cine vrea să meargă până la capăt – să se îngrădească de Ecumenism, să caute părinți ortodocși care nu au făcut niciun blat cu sistemul, căci altfel nu vor rezista! Verificați ce s-a întâmplat cu adevărat la sinodul din Creta din 2016, cercetați de ce au fost caterisiți pe nedrept părinții care au spus adevărul, și luați o decizie, căci vremea e scurtă!

Loleg: Cum demascăm un individ al sistemului?

Boleg: Proba indubitabilă dacă vrei să vezi dacă cineva e independent este să-l întrebi despre cine anume implementează acest plan malefic – și dacă nu va spune de evreii globaliști, despre întronizarea antihristului, despre semnul fiarei care e cipul cu 666, dacă nu vorbește despre agentul nr. 1 al ocultei – papa Francisc al Romei care promovează peste tot cipul, dar și Venitul Unic Global care e precursorul șantajului pro-cipare – atunci să știi că acel om nu e liber, ci e doar o coadă de topor!

Mai există și o altă formă de agenți dubli – unii care în public sunt farisei, dar care între 4 ochi spun adevărul – aceștia sunt cei mai periculoși. Ei afirmă că “nu e bine să sperii oamenii și să spui adevărul direct!”, ei merg pe calea “corectitudinii politice”, însă tuturor acestora tre’ să le răspundem:

Crezi că se sperie oamenii dacă aud adevărul gol-goluț? - dar dacă ar merge o veșnicie în iad doar pentru că voi – fariseii neamului – sunteți duplicitari – asta nu îi sperie?”. Adevărul, indiferent de conținutul său trebuie să răsune în urechile tuturor!

Toți cei care ascund o fărâmă de Adevăr, de fapt au ascuns întreg adevărul! Adevărul este fie complet, fie nu este deloc!

Loleg: Dacă pe baza fricii, și pe baza profețiilor scripturistice, oamenii vor spune că: “De ce să mai luptăm dacă oricum vor veni vremurile astea?”, justificându-și astfel delăsarea proprie! Ce să le răspundem?

Boleg: Le răspundem că dacă Dumnezeu vrea, și din pietrele acestea poate să scoată pe fii lui Avraam, și să citească Pilda ninivitenilor! Acolo se afirmă că din pricina nelegiuirilor cetățenilor din cetatea Ninive, Dumnezeu a jurat că va pierde prin foc acea cetate, iar oamenii aflând – s-au pocăit și s-au întors de la nelegiuirile lor și Dumnezeu și-a amânat pedeapsa pentru 200 de ani! După ce au trecut mulți ani, și generațiile următoare și-au bătut joc de tradițiile strămoșilor, evident că Dumnezeu i-a distrus ca să nu se mai propage lepra păcatului și a decadenței în societate.

Așa și noi, generația actuală, dacă ne vom pocăi de păcatele noastre și vom cere cu lacrimi de rugăciune să ni se prelungească vremea aceasta pentru a ne despătimi – Dumnezeu se va milostivi de noi și le va bloca planurile antihriștilor moderni. Dacă însă nu vom fi vrednici, atunci Dumnezeu va îngădui să parcurgem ispitele cele de pe urmă. Dar asta se va întâmpla doar din cauză că noi suntem de vină! Se spune că Dumnezeu atunci când ia o persoană la judecată, face aceasta din 2 motive, având înțelepciune divină absolută:

-fie din cauză că omul respectiv a atins maximul bunătății sale, și atunci are cele mai mari șanse de a se salva;

-fie din cauză că urmează să cadă în păcate și mai grele – și ca să nu se chinuie și mai tare în iad, îl ia la momentul acela, știind că oricum nu se va pocăi!

Dacă vom prinde sau nu vremurile împărăției antihristului noi nu putem știi, însă și dacă le prindem, aceasta se întâmplă din cauză că noi, ca societate, nu ne mai oprim din căderea la iad, iar Dumnezeu ne pune o mică frână făcându-ne martorii ispitirilor celor de pe urmă! Fericiți vor fi cei ce vor rezista acelor vremuri!

Loleg: Ca o concluzie, un cuvânt de final!

Boleg: Dacă dăm înapoi speța cu 5G, se rezolvă instantaneu cazuistica cu pandemia, și implicit dispare necesitatea vaccinului “salvator”! Orice altă variantă de acțiune e supusă eșecului deoarece radiațiile 5G vor face ravagii la anul! Eu acum am vorbit din perspectiva “soluției lumești” la operațiunea “pandemia”.

În sens spiritual – să urmeze cuvintelor Sf. Siluan Athonitul: “Ține mintea ta în iad, și nu desnădăjdui!”; dar, cu condiția să te afli în adevăr; cine nu se află în adevăr, și nu se îndreaptă și îl va prinde sfârșitul în neadevăr – acela nu va avea nicio nădejde de mântuire! La fel și cei ce acceptă cipul.

Ferească Dumnezeu!

 

 

 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

STUDIU privind Kiturile de Testare Covid-19 ce conțin Hidrogel DARPA

O altfel de BROȘURĂ - Adevărata față a dezinformării și a știrilor false privind Pandemia de CV