Alegerile Mileniului

 

Alegerile Mileniului:

 

            În mai puțin de 10 zile planeta va asista la cea mai importantă Participare la Urne din ultimii foarte mulți ani, și asta din cauză că miza este uriașă: trecerea sau NU a umanității la Era NOII ORDINI MONDIALE!

De-a lungul Istoriei umanitatea a avut de înfruntat foarte mulți tirani care și-au dorit controlul total asupra oamenilor, și cu toții au suferit eșecuri după eșecuri, deoarece UMANITATEA NU PUTEA FI CUCERITĂ! De fiecare dată, imperiu după imperiu a căzut – indiferent că vorbim de mezi, parți, macedoneni, persani, romani, otomani, țariști, habsburgi, fasciști, naziști, cominterniști, șamd – pentru că niciunul nu a putut cuceri lumea întru totul, adică luându-le oamenilor și conștiința!



Însă de data aceasta avem de-a face cu un joc de putere cu totul diferit deoarece ultimele evoluții în domeniul NANO-tehnologic permit controlul total al persoanei! Cu toții am auzit de Smart Dust, naniți injectați în fluxul sanguin, citirea gândurilor sau crearea de candidați manciurieni controlați de la distanță – însă adevărata întrebare care reiese de aici este:

Dacă aceste tehnologii ar fi fost disponibile, de exemplu, în vremea lui Hitler, oare el ar fi ezitat în a le folosi împotriva oamenilor?”.

R: Cu siguranță că nu ar fi ezitat, deoarece atributul oricărui dictator este abuzul de putere!

            Orice om cu scaun la cap și cu informații elementare despre cum a evoluat NanoTehnologia în ultimii 12 ani trebuie să fie conștient de pericolul care paște umanitatea dacă aceste Patente de Funcționare cad în mâna cui nu trebuie – adică în mâinile unui tiran absolut! Noi, oamenii normali, care ne dorim un viitor tradiționalist și naționalist trebuie să ne facem datoria – fiecare acolo unde se află și la nivelul său!

Pentru ca aceste nano-tehnologii uluitoare “unse” în “Sillicon Valley-ul” israelian să nu cadă în mâinile cui nu trebuie – este nevoie ca “jandarmul” Democratiei Mondiale – Statele Unite ale Americii – să fie condus de un om liber, nu de o marionetă globalistă!

Și aici urmează explicarea atributelor și pozițiilor celor 2 contra-candidați ce se vor înfrunta la urne Marți, 3 Noiembrie 2020: pe de-o parte e actualul președinte în exercițiu – republicanul Donald J. Trump, iar pe de altă parte e democratul Joe Biden!

Alegătorul obișnuit – dacă va privi doar la Media centrală care-l demonizează pe Trump la foc continuu – va crede că sunt “șanse egale și că nu contează cine va ieși Președintele “licuriciului”, că oricum pe noi nu ne afectează!”.

Însă de fapt ne va afecta teribil de tare dacă iese președinte Joe Biden! Iată câteva informații la prima vedere despre acest “bidon” (Biden) al globaliștilor:

-este un apărător feroce al mișcărilor LGBTQ – (Bidonul trans) promițându-le suport total sodomiților, lesbienelor, transexualilor, și tuturor celor care vor o lume complet schimbată (queers)!

-este promotorul politic al schimbării sexului copiilor – (Bidon schimbător de sex) deoarece chiar luna aceasta în mod public a devenit “avocatul diavolului” în această speță!

-a susținut public Revoltele de Stradă din SUA din acest an, deoarece președintele Trump deschisese Economia țării după 2 luni de Stare de Urgență! Adică s-a folosit dpdv politic de răvășirea țării pentru a-i pune în cârcă lui Trump protestele dovedit finanțate de rețeaua Soros!

-alături de alți colegi republicani, dintre care cel mai sonor nume este Barack Obama, a susținut corupția la nivel înalt pe când era VicePreședinte al statului – totul culminând cu imixtiunea sa personală în mușamalizarea acțiunilor fiului său – Hunter Biden – atunci când el (Joe Bidon) l-a sunat personal pe Procurorul General al Ucrainei, promițându-i 1 MILIARD de DOLARI ca ajutor de Stat american la schimb cu mușamalizarea dosarului!

-Dosarul PizzaGate! Până nu se dă unda verde din SUA, el nu poate fi conectat cu orgiile pedofilice la care au participat nenumărați republicani din aparatul de stat din mandatele lui Obama, însă e puțin probabil să nu aibe informații în acest sens – și prin urmare să-și fi acoperit colegii! Informații bombă despre acest dosar le găsiți în documentarul Căderea Cabalei.


Și pentru că în acel dosar nu e vorba doar de orori sexuale, ci și de crime ritualice urmate de consumul celui mai scump drog din lume – AdrenoChrome – vă propun mai jos o listă cu indivizi posibil-“consumatori”, dar care mai au și altceva în comun: -pedeapsa lor dacă nu execută ordinele superiorilor ierarhici din Societățile Oculte din care fac parte este similară: LOVIREA LA OCHI ȘI LA TÂMPLĂ, ASTFEL ÎNCÂT SĂ RĂMÂNĂ O VÂNĂTAIE VIZIBILĂ.

Acum, dacă știm că Bidon-ul este dirijat din umbră de Societăți Secrete oculte, criminale, pedofilice, satanice, haideți să vedem și ce persoane publice îl susțin pe acest Bidon:

-1 - papa Francisc – declarație: “dumnezeu va abandona America dacă Trump e reales!".

-2 - George Soroș – care prin caracatița sa de miii de ONG-uri finanțează anarhia și revoltele de stradă;

-3 - Larry Page și Sergey Brinn – fondatorii Google; și dacă vă întrebați de ce algoritmul folosit de Google, Facebook, Twitter și YouTube îl cenzurează pe Trump și îl promovează pe Bidon – iată cum se numește cel mai popular Browser de Internet din lume – Google Chrome – asemănarea fiind evidentă cu drogul ritualic menționat mai sus – AdrenoChrome!





-4 - Henry Kissinger – agentul triplu care acum 15 ani a declarat public, voalat, că “fără infrastructura 5G – nu se poate intra în Era Noii Ordini Mondiale, și că nimeni în afară de chinezi nu o poate construi mai repede!”; (la minutul 3).

Așadar, Sionismul ca să “recruteze” China în crearea infrastructurii 5G la nivel global, a trebuit să o recompenseze corespunzător, și prin urmare, cele mai mari business-uri ale lumii au fost externalizate în China în ultimii 40 de ani! Iată astfel care a fost “șpaga mascată” a Ocultei oferită Chinei la schimb cu obediența maximă în fața planurilor totalitare: 0% șomaj, nr. 1 mondial în materie de producție de orice produs/serviciu, și nr. 1 mondial dpdv financiar! Știm că statul chinez e promotorul 5G la nivel global datorită sistemului de plăți prin Recunoaștere Facială din întreaga Chină, dar și datorită construirii tuturor componentelor aferente 5G de către compania “privată” chineză Huawei!

Oameni buni, dacă chinezii ar fi liberi la nivel de nomenclatură comunistă, ar vedea că tehnologia 5G e puternic nocivă sănătății oamenilor, dar pentru că nu e liberă va executa orice ordin venit din partea Ocultei, indiferent cât de malefic ar fi ordinul respectiv! Și primul exemplu este evident “declanșatorul” Wuhan unde se află 14.000 de antene 5G!

Prin urmare – al 5-lea dușman al realegerii lui Trump este statul chinez! Se știe că republicanii au externalizat masiv în China din industria americană, astfel încât acum 7 ani era mai ieftin să îți muți business-ul de producție în China decât să îl derulezi în SUA; și de-asemenea, se știe că Trump a retras acum 1 an o bună parte din aceste afaceri americane din China, și le-a relocat în America Latină.


-6) - Media centrală mondială; zilnic, la orice oră și indiferent de țara în care te afli, poți vedea că Trump este demonizat de lacheii “andersoni-cooper-iști” de peste tot: ba este afemeiat, ba vorbește urât în public, ba e prea incisiv, ba e misogin, ba nu vrea să propage alte războaie la modul “căutării de teroriști”, șamd.

Însă, oamenilor de bine, aceste defecte personale ale lui Trump, mai mult sau mai puțin reale, pălesc în fața pericolului generat de potențiala alegere a Bidon-ului în fruntea statului american:

Iată ce își dorește sistemul Noii Ordini Mondiale, și care îl susține pe Bidon:

1)În materie de tehnologie: 5G,






2) În materie de moda/conduită:







3) În materie de Sănătate:





4) În materie de spiritualitate: 




5) În materie de societate:









Despre asta este vorba în Epoca Noii Ordini Mondiale - și aici am detaliat doar despre vârful ice-berg-ului, și anume că există o elită satanică ce dorește înrobirea totală a omenirii!

            Informațiile despre Trump sunt arhi-cunsocute:

-e un ultra-tradiționalist, deoarece a luat apărarea libertății religioase atunci când America era răvășită de lock-down și de protestele stradale;

-caracter independent din tată în fiu, foarte bogat datorită afacerilor imobiliare în care este implicat; -este pro-viață, condamnând adesea Avortul;

-deloc “politic corect”, spunând lucrurilor pe nume, de nenumărate ori numind-o public pe Hillary a fi o criminală;

-este împotriva vaccinării obligatorii (INCHIZIȚIEI MEDICALE).

-pro-naționalism; curajos – deoarece a avut demnitatea de a declara asta public chiar în cadrul dezbaterilor ONU: Dacă vrei libertate, fi mândru de ţara ta! Dacă vrei democraţie, păstrează-ţi suveranitatea. Şi dacă vrei pace, iubeşte-ţi naţiunea. Viitorul nu aparţine globaliştilor. Viitorul aparţine patrioţilor. Viitorul aparţine naţiunilor suverane şi independente, care îşi protejează cetăţenii şi îşi respectă vecinii, şi onorează diferenţele care fac fiecare ţară specială şi unică”. 

-este împotriva monopolului chinezesc în ceea ce privește trendul societal; vedem actualmente ce exemplu oferă China întregii lumi:

         -executarea (uciderea) corupților în public; (CRIMĂ);

         -limitarea numărului de nașteri; (PRUNCUCIDEREA);

         -eliminarea banilor lichizi prin intermediul sistemului de plăți cu Recunoaștere Facială; (OBIȘNUIREA cu SISTEMUL APOCALIPTIC);

        -utilizarea Sistemului de Creditare Socială, astfel încât cetățenilor să li se inoculeze “legiferarea” instantanee a pierderii Drepturilor și Libertăților atunci când se “abat” de la linia “sistemului”;


            Acum – pentru că suntem români, haideți să ne și mândrim un pic pentru bruma de libertate pe care am avut-o în timpul mandatului Trump, și să spunem pe șleau:

-Trump a obținut primul său mandat și datorită românului “Guccifer”, care a demascat-o pe “contracandidoza” de atunci – Hillary Clinton – ca fiind “preoteasă Iluuminati”, profund coruptă prin Fundația sa care a dat tunuri în Haiti, dar și prin faptul că prin intermediul ei gruparea teroristă Isis primea finanțare și logistică direct de la occidentali; Reamintiți-vă ce se spunea în Media la acea vreme despre Isis – astfel încât să se acopere cumva finanțările lui Hillary: “S-ar putea să nu învingem niciodată Statul Islamic!”, iar asta era sfidător pentru orice om normal la cap! Cum să nu distrugă o Armată ultra-puternică așa cum e cea a SUA o grupare de fanatici și penibili de la Isis care n-au după ce bea apă? Era clar la acel moment ca cineva din sistemul american îi proteja pe teroriști. Nu mai ramânea decât să fie declasificate dovezile în acest sens!

#RespectGuccifer

-acum, înainte de al doilea mandat – în mod deloc surprinzător – Trump va primi iarăși ajutor “privat” de “specialitate” din partea țării mele prin “Conexiunea Românească” care va fi detonată împotriva “Bidon-ului” în aceste zile și care va reprezenta cel mai mare scandal din Istoria diplomatică a Americii;

Despre ce este vorba în această “Conexiune” nu se știe deocamdată – însă trebuie să existe disciplină și să se aștepte mai întâi “dezvăluirea licuriciului”, și de-abia apoi, “pinguinii” din teren să documenteze cazul pentru civili!

            În finalul acestui cuvânt – trebuie să știți că nu am partizanate politice, că nu sunt chinezo-fob, sau adept al Teoriilor Conspirației nefondate, ci sunt doar pro-Libertate de Conștiință, și pro-Libertate în general!

Pentru China citire:

China a ajuns în acest punct critic al Istoriei ei deoarece nu își curăță cangrena globalistă de la vârful Partidului Comunist! Cine le dă lor voie să împânzească toate țările cu componente 5G, în condițiile în care radiațiile emise de acestea sunt devastatoare pentru oameni? Cum de în țara mea nu s-a efectuat măcar licitația pentru operatorii privați 5G, și deja există semnal telefonic și de router pentru această “bombă electro-magnetică”?

Așa că voi – chinezii de bine – dacă nu vreți să fiți izolați pe harta mondială a lumii libere și civilizate, faceți bine și sabotați actualul trend inchizitorial și tehnologic, altfel toate statele lumii se vor întoarece împotriva voastră atunci când vor conștientiza pe deplin frauda cu pandemia de C.V., dar și Genocidul planetar al Tehnologiei 5G - pe care voi o promovați fără niciun discernământ!

Oare degeaba Belgia și Elveția au blocat implementarea 5G? 

Oare degeaba Anglia va purcede la eliminarea tuturor componentelor Huawei din Regat începând cu 2021?

Și mai ales – oare degeaba 26.000 de oameni de știință din 41 de țări au semnat petiții la ONU împotriva derulării acestei tehnologii devastatoare pentru om și pentru orice fel de eco-sistem?

Voi – chinezii, îi urâți pe americani degeaba, și exact cu asta v-a prins Oculta Mondială acum 40 de ani – v-a promis că veți fi liderii lumii dacă vă supuneți ei? Oferta v-a venit exact ca în Biblie – cartea sfântă pe care voi o tot cenzurați:

Închină-te mie și toate bogățiile lumii ți le voi da ție!” (Matei 4, 9);

Voi v-ați vândut Ocultei, pentru că le duceți planurile la îndeplinire – și apoi imediat v-au dat tot felul de comenzi de producție astfel încât să aveți 0% Șomaj, o infrastructură ireproșabilă, o Economie progresivă, dar și o Armată de temut!

Dar oare cu ce cost ați dobândit toate acestea?

R: - Decontul pe care tre’ să-l faceți înseamnă să depopulați planeta fie prin 5G, fie prin viitorul Război Mondial, implementarea semnului Fiarei, și facilitarea aducerii la putere a fiului pierzării (antihristul)!

Iar asta se întâmplă deoarece armatele de masoni din mai toate statele lumii iau ca normă ceea ce faceți voi:



-ați impus voi sistemul Orwellian Big Brother cu camere peste tot implementate cu Inteligență Artificială, imediat națiunile vestice s-au conformat;

-ați impus voi carantina și izolarea – imediat marionetele europene și nu numai s-au conformat;

-impuneți controale draconice și sub demnitatea umană la ieșirea din țară, la aeroporturi și chiar intern – imediat forțele de ordine se conformează;

-impuneți societatea fără bani lichizi – același trend urmează și la noi, în Europa!

Păi voi, chinezilor – în numele unei false bunăstări materiale – ați ajuns neoameni, ați ajuns roboți mai mult sau mai puțini conștienți, iar asta nu poate rămâne așa!

站在魔鬼面前,他将逃离你 - adică - “Stați împotriva diavolului și el va fugi de la voi!”




#MisterTrumpMakeTheWorldFreeAgain

    În final – eu cred că Trump va câștiga la mustață, însă pericolul constă într-o posibilă tentativă de asasinat asupra sa – care s-a mai derulat de nenumărate ori în ultimii 4 ani, așa că vă invit pe toți cei care vreți să trăiți într-o lume liberă, în primul rând să vă schimbați viețile în bine, și să vă rugați!

#OrthodoxPeopleVote4Trump

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Discuție virală! De ce opozanții PANDEMIEI nu abordează aprofundat adevărul cu privire la radiațiile 5G!?

O altfel de BROȘURĂ - Adevărata față a dezinformării și a știrilor false privind Pandemia de CV

STUDIU privind Kiturile de Testare Covid-19 ce conțin Hidrogel DARPA