O altfel de BROȘURĂ - Adevărata față a dezinformării și a știrilor false privind Pandemia de CV

 

trad: “Vom ști că programul nostru de dezinformare este complet, atunci când tot ceea ce va crede publicul american este fals!” – William Casey – Director C.I.A. – 1981,

 

În cuvintele de mai jos voi trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că cei care încearcă să arate minciunile pandemiei sunt cenzurați peste tot și etichetați ca fiind “propagatori de știri false” (fake-news). Adică voi prezenta contra-argumentele dovedibile în acest sens:

 

            1) Unde e știrea falsă dacă afirmi că “Planul global de izolare și carantinare a fost premeditat cu ajutorul Fundația Rockefeller!”?

Documentul Fundației Rockefeller – Scenarios for the Future of Technology and International Development (trad. “Scenarii privind Tehnologia Emergentă și Dezvoltarea globală”) arată încă din 2010 că scopul acestei probleme va fi “crearea unui Guvern centralizat, autoritarian, și care să înăbușe orice rezistență civică!”.

Scenariul “Lock-Step” (Carantina) descrie apariția unui virus din clasa Coronavirusurilor, care să declanșeze impunerea unui Stat Polițienesc în ceea ce privește Mobilitatea oamenilor, Economia, și alte domenii cheie din societate!”.

De-asemenea, documentul vorbește despre “înlăturarea drepturilor individuale, ca obstacol în vederea strategiei de supraviețuire!”.

Anumite țări se vor descurca mai bine, în special China care va impune în primă fază o carantină draconică, închiderea totală a granițelor, (…) cu un singur scop: Statul polițienesc este bun, libertatea este ceva rău!”.

Documentul mai arată că “Acumularea puterii globale este facilitată prin înfricoșarea cetățenilor, care în mod voluntar sunt dispuși să-și cedeze suveranitatea și viața privată în fața unui stat tot mai invaziv – la schimb cu o siguranță și stabilitate mai mare!”.

Totul – de la o strictă identificare biometrică până la reglementările industriale noi – sunt primite de către oameni cu brațele deschise. (…) va trece aproape un deceniu până când oamenii vor accepta conștientizarea statului polițienesc total – mai ales că prin ajutorul 5G monitorizarea în timp real a tuturor orașelor va deveni posibilă!”.

Alte pasaje din document:

Pandemia va avea un efect devastator în industria Turismului și a Aprovizionarii Alimentare în multe zone!”.

Apropos: "Control oil and you control nations; control food and you control the people."- Henry Kissinger; (trad. “Controlează petrolul și vei controla națiunile; Controlează mâncarea și vei controla oamenii!”.

Măsurile tuturor liderilor naționali vor fi: purtarea obligatorie a măștii; luarea temperaturii la intrarea în clădiri, stații de tren și supermarketuri!”

            Așadar, dacă nu putem vedea similaritățile și premeditarea în această pandemie – înseamnă că spălarea creierului e finalizată, și cei aflați în negare față de existența unui complot – se vor duce în mod automat să primească vaccinul celor care au cauzat pandemia!

Sursă: https://www.gracevanberkum.com/post/2010-rockefeller-lock-step-document-coming-to-life-right-now-time-to-wake-up?fbclid=IwAR1dWogpKZ6f5-RmbP0yAadRPVKkM_8RqmG9IjtOMnEOBrxcAm6rjuVOFCc

2) Unde e informația falsă dacă îl demaști pe Bill Gates spunând la conferința TED că: “Cu noile vaccinuri reducem 15% din populația globului!? https://www.youtube.com/watch?v=4Ndhih7_ZxI

Care să fie “noile vaccinuri” dacă nu acestea cu m-ARN?

            Cum să crezi – tu, ca individ – că un miliardar care își dorește depopularea Planetei, cumva e prins astăzi de dorința de a “salva” oamenii de un virus?

Uitați-l cum râde atunci când spune că “E bine să injectezi GMOs în mânuțele copilașilor!” (https://www.youtube.com/watch?v=b_hOSfHUJV4), sau când spune “E minunat sa produci moartea copiilor!” (https://www.youtube.com/watch?v=poVtG9i2ddI

Oamenilor normali din lumea asta, Bill Gates nu e doar psihopat – adică și-a pierdut orice compas de moralitate și/sau umanitate – ci e mai mult de atât, e posedat total – dar mai trebuie să știți ceva: așa cum e Bill Gates acum (fără pic de empatie), așa va fi orice om care primește vaccinul anti-CV – adică orice vaccinat își va pierde orice simț uman normal: de moralitate, religiozitate, civil, etc. Și nu o spun eu, ci oameni avizați din sistem (https://archive.org/embed/vaccinarea-cu-arn) care arată că cel care primește vaccinul cu ARN-m – își va pierde orice urmă de independență umană deoarece i se va modifica exact ceea ce îl face uman – adică genomul uman.

Iată unde se va ajunge cu Umanitatea – se va ajunge la nesimțire totală, la dezumanizare, la alungarea din om a ceea ce îl face uman, se va ajunge la necunoașterea totală a lui Dumnezeu, și astfel, noul “om” va fi capabil de orice genocid și de orice complicitate! Ăsta e Bill Gates – și așa vor ajunge toți vaccinații! La depersonificare s-a ajuns deja, deoarece azi omul nu mai are un nume în sistemul internațional, ci are un cod de bare,

Se îndeplinesc cuvintele:

Cei ce te pot face să crezi ABSURDITĂȚI, te pot face și să comiți ATROCITĂȚI!”.

               Adică cine te poate convinge că virusul e mortal, sau că sistemul globalist se gândește la sănătatea ta, sau că e okay să ți se modifice ADN-ul, cu siguranță că după aceea te va putea face să comiți ceea ce comite acum Bill Gates – adică genocid, și complicitate la atrocitate globală.

Cum să ai încredere într-un dement, într-un psihopat, ca să îți modifice ARN-ul, adică să îți livreze ceva în propriul tău ARN!? Și acel ceva să fie permanent, adică odată intrat, să fie imediat sintetizat de organism într-un mod ireversibil.

Altfel spus, și dacă nu ai noțiuni medicale, și dacă nu ai noțiuni teologice sau despre organizațiile secrete, sau despre ocultism – însă doar dacă vezi efortul concertat sincronizat pe toate continentele, sau personajele implicate, sau sumele amețitoare cheltuite – și tot îți faci o idee că cei implicați au ceva sinistru de ascuns cu privire la ce anume se întâmplă și mai ales care sunt forțele multi-milenare ce vor înrobirea umanității!

Nici nu mai trebuie analizat ce e în acea capsulă nanometrică pe care o vor ingerată în ARN-ul uman, căci ne uităm la faptele lui Gates și ne dăm seama că e ceva grotesc, diabolic, satanic. Dar iată, că ceea ce intră în ARN, de fapt intră în orice celulă a corpului uman, căci în toate se află ARN-ul, așa că ce poate să fie acolo de cuprinde tot corpul, dacă nu ceva înrobitor?

            Ce e atât de secret în a spune că o mână de globaliști hidoși si satanolatri (gruparea Noua Ordine Mondială) își dorește depopularea și/sau înrobirea umanității, cu caracter ireversibil asupra sufletului fiecărui individ dacă acceptă nanocipul camuflat în vaccinul anti-CV!?

 

            3) Unde e informația falsă dacă afirmi că:

Covid – scris invers DIVOC înseamnă “Posesie demonică” în limba ebraică”!?

COVID -19 se presupune a fi un acronim care provine de la Corona Virus Disease și anul în care a boala fost identificată pentru prima dată, 2019. COVID devine DIVOC transcris ca דיבוק [20] în ebraică și chiar înseamnă ceva – înseamnă posesie demonică.  (Cuvântul este transcris în engleză ca dybbuk, b și v fiind reprezentate prin același pcaracter ebraic, Bet – ב). Pentru a înțelege mai bine ce este un dybbuk, vom apela la autoritatea profesorului Yoram Bilu, profesor de sociologie și antropologie la Hebrew University of Jerusalem și beneficiar al prestigiosului Premiu Israel în anul 2013. Potrivit lui Bilu:

„Termenul dybbuk (dibbuq) a fost folosit în cercurile mistice evreiești pentru a desemna  spiritul unei persoane moarte, un păcătos notoriu în timpul vieții sale, care a pus stăpânirea temporară asupra unei ființe umane (…) posesia de către un dybbuk a fost întotdeauna concepută ca o afecțiune sau o boală iar agentul posesor, drept un intrus străin, periculos, care trebuia expulzat. (…) Exorcistul a fost întotdeauna un rabin venerat, care înfrunta spiritul cu diverse măsuri religioase adecvate folosite într-o ordine fixă și gradată.”[21]

Citând operele renumitului cabalist Gershom Sholem, Bilu subliniază că „dybbuk, demoni sau suflete rele posedau ființe nefericite sau bolnave psihic”. Dybbuk-ul pare să vizeze în special femeile și copiii, iar „intensificarea emoțională  sau excitarea” sunt condiții preliminare pentru o astfel de posesie demonică. Bilu concluzionează:

„Posesia de către un Dybbuk  lăsa victima ca pe un obiect pasiv, lipsit temporar de conștiința de sine și fără autocontrol în fața a două autorități externe: spiritul posesor care o priva de identitatea individuală și rabinul-exorcist care obliga spiritul să plece.”[22]”.

Sursa: https://bogdanherzog.ro/despre-intelesul-ascuns-al-termenului-covid/

 

            4) Unde e falsul dacă arăți declarațiile a sute de medici din întreaga lume care afirmă că: “vaccinul e un modificator ARN, și că odată primit totul devine ireversibil!” – sau că “vaccinul ARN nu e nici eficient nici sigur!”?

(https://archive.org/embed/doctori-ce-demasca-minciuna-pandemiei).

Sau dacă afirmi că “în întreaga istorie a vaccinării - durata medie de dezvoltare a unui vaccin este de 17 ani, și că cel mai rapid vaccin s-a dezvoltat în 7 ani!”. (https://archive.org/embed/adeva-rul-despre-vaccinuri-episodul-1-variola-istoria-vaccinarii-siguranta-si-ac). Cum de în luna Aprilie 2020 – firma Inovio a mers la Trump să îi spună că deja au vaccinul pentru Covid, și că au nevoie de un Grant de 10 miliarde ca să producă 100 de milioane de doze”?

Oare nu te prinzi nici acum – tu, dobitocule, care te înscrii pe listele de așteptare a vaccinului – că totul e premeditat, și că au avut vaccinul pregătit de la începutul pandemiei? Nici acum nu înțelegi că VACCINUL NU A FOST REALIZAT PENTRU PANDEMIE, CI PANDEMIA A FOST REGIZATĂ PENTRU VACCIN!? Adică pentru controlul și distrugerea maselor.



5) Ce e fals în informația că “tulpina de Coronavirus e una pleo-morfică adică suferă mutații permanent și implicit nu se poate dezvolta un vaccin împotriva ei”? (https://archive.org/embed/virusul-pleomorfic-nu-se-vindeca-prin-vaccin). 

Adică vaccinul suferă mutații non-stop și dacă NU SE POATE FACE UN VACCIN DPDV ȘTIINȚIFIC PENTRU UN ASEMENEA VIRUS – atunci de ce forțele globale fac totuși acest vaccin? Ce urmăresc ei de fapt aici? 


Dacă vaccinul îți distruge independența de orice fel, inclusiv cea religioasă, oare nu se împlinesc cuvintele Mântuitorului cu referire la vremurile de dinainte de A Doua Venire: “Oare voi mai găsi atunci credință pe pământ?” (Luca 18, 8). Dumnezeu fiind atot-văzător știe ce se va întâmpla cu noi dinainte, însă ne lasă nouă alegerea finalăde a fi ascultători, sau de a alege să trădăm: nu zice nici că va mai fi, nici că nu va mai fi, ci doar ne pune în gardă că în vremea aceea va exista pericolul vădit al pierderii ireversibile a credinței dintre oameni! “Oare voi mai găsi?” – adică există posibilitatea și să trădăm cu toții – și de aceea trebuie să luăm aminte, să fim priveghelnici, și neapărat să ajutăm și pe cel de lângă noi care poate este neinformat sau a căzut pradă manipulării!

 

            6) Ce e fals dacă afirmi că “Anthony Faucci – șeful MicroBiologiei americane – a declarat în 2017 despre Donald Trump că: “Acest președinte va avea de înfruntat o pandemie în mandatul său!”.

https://archive.org/embed/doctor-american-demasca-taina-faradelegii-cv-partea-1

De unde au știut cu atâția ani înainte Faucci sau Bill Gates că urmează o pandemie?

De aceea insist că trebuie să avem simț critic și să nu acceptăm versiunea oficială, căci ei au premeditat-o cu scopul clar de a ne oferi ulterior tot ei “soluția salvatoare”, adică vaccinul antihristic!

Ce e fals dacă afirmi că “Pandemia a fost planificată de Organizațiile Secrete – așa cum e Ordinul iezuit”!? Univeristatea unde a studiat Faucci – Georgetown din Washington – este recunoscută a fi pepinieră de iezuiți!

https://archive.org/embed/partea-a-5-a-din-5-cv-e-tap-ispasitor-pentru-mortii-cauzati-de-radiatiile-5-g

Și apoi – ce e fals dacă arăți ceea ce spunea Dr. Rashid Buttar: “Că operațiunea de dezvoltare a capacității chimerice “Gain of Functions” (adică afecțiunea declanșator din Wuhan) a fost efectutată cu bani americani (3 milioane de dolari) în vremea lui Barack Obama, de către o echipă a lui Anthony Faucci, și care a fost externalizată (cercetarea) în China în Wuhan”?

https://archive.org/embed/doctor-american-rashid-buttar-demasca-taina-faradelegii-cv-partea-a-2-a

 

            7) Ce e fals dacă afirmi că “Covidul are o rată de vindecare de 99,7 % în mod natural, și că toate aceste forme de carantină sunt exagerate!”? O spun sute de medici din întreaga lume, dar care sunt cenzurați de mass-media și de către platformele de Social Media.

Din numărul total de infectați din întreaga planetă, 99,7% s-au vindecat în mod natural, așa că de ce există Isteria asta cu un vaccin heirupist și neverificat prin testul Efectelor pe Termen Mediu și Lung, și mai ales care implică o tehnologie nouă!?

Adevăr vă spun vouă, civililor, că dacă nici acum nu vă veniți în fire – ci rămâneți fricoși și servili, adică sclavi ai versiunii oficiale – vă meritați soarta întru veșnicie! Sunt atât de mulți oameni din sistem, fie medici, preoți, cercetători, ofițeri, funcționari, și alții – care am riscat enorm să vă aducem informații clasificate sau cenzurate – și cei mai mulți dintre voi vă încolonați ca vitele necuvântătoare pe listele de așteptare pentru vaccinare anti-CV! Sau alții, tot fricoși, atunci când răspund la anumite chestionare – își oferă răspunsul afirmativ la întrebarea sondajelor “Dacă s-ar vaccina sau nu?”!

În aceste pagini există informații mai mult decât suficiente ca să te facă măcar să-ți pui semne de întrebare cu privire la premeditarea pandemiei, la vaccinul cu m-ARN, și la scopul ocult plămădit cu foarte mulți ani înainte de forțe diabolice! Așa că numai cine nu vrea – nu înțelege ceea ce se întâmplă!

 

            8) Ce e fals dacă spui că “E un efort concertat la nivel global de a cenzura părerile adevăraților specialiști cu privire la pandemie!”? Și afirm asta deoarece întregul sistem Big-Tech cenzurează la foc continuu tot ceea ce pune la îndoială versiunea oficială?

Au avut ei credit să-l cenzureze pe președintele în funcție al SUA, darămite pe oamenii obișnuiți – așa că treziți-vă – căci Hristos nu ne vrea proști, fricoși sau serviabili în fața abuzului, ci ne vrea curajoși! Ca un fapt divers în SUA – și e valabil și în România: Dacă Trump e dicatator, cum se face că el e cenzurat, suspendat sau băgat la pușcărie? Întotdeauna dictatorul dirijează, așa că cine să fie adevăratul dictator dacă și pe Trump îl poate distruge? Adevăratul dictator e cel care deține media, cartelul farma, serviciile de intelligence și sistemul bancar!

Adică YouTube cenzurează tot ceea ce contravine versiunii OMS – și veți vedea în acest text de unde provine mentalitatea că “O anumită structură (instituție) are statut de infailibilitate (negreșelnicie)!”, deoarece nici măcar nu se permite cântărirea dovezilor Pro și Contra unei chestiuni atât de importante! E inchiziție totală: să crezi în versiunea unor specialiști care nu sunt făcuți publici; să accepți normele lor pe tot globul, și dacă gândesți ești cenzurat; dacă publici ești marginalizat; dacă nu te supui – ți se taie din drepturi și libertăți!

Care credeți că e dezideratul orgasmic al oricărui iezuit? R: O lume medievală în care lipsește Libertatea de Exprimare și de Conștiință, exact cum s-a întâmplat în vremea Evului Mediu, și exact cum traversăm acum în speța cu pandemia și cu vaccinul!

 

            9) Ce e fake-news în afirmația: “OMS e o structură privată, al cărui principal donator privat este Bill Gates!”? “Profetului” (https://www.youtube.com/watch?v=6Af6b_wyiwI) pandemiei i se aprobă de către OMS toate vaccinurile de la firme unde tot el e acționar majoritar sau are interese de participare!”???

Oare unde e CONFLICTUL DE INTERESE în această situație!? Cum să nu anchetezi așa ceva – cine autorizează așa ceva la nivel european!?

Răspunsul este unul singur – Comisia Europeană; Adică tot o instituție internațională ce aprobă genocidul altei instituții internaționale (OMS)!

Unde se află deontologii și toți formatorii de opinie - de nu se permit opinii alternative la Tv sau la Radio!?

Cine îi oferă statut de “infailibil” lui Bill Gates și de ce nu e anchetat pentru nenumăratele crime pe care le-a săvârșit atât în India prin Vaccinul Oral anti-Polio, dar și pentru crimele și sabotajul economic generat de pandemia pe care tot el a “profețit-o”!?

Cine blochează Ancheta Comisiei Extra-Parlamentare din Germania privind minciunile și crimele Pandemiei, și mai ales – de ce nu s-a auzit de această Comisie și în România!?

 

            10) Ce e fake-news dacă demaști planurile Agendei 30 – proiect demarat de ONU și implementat de China prin noua infrastructură hiper-tehnologizată 5G?

(Agenda 30 pe înțelesul tuturor - https://www.bitchute.com/video/XnLByH4KFZ81/)

Printre dezideratele Agendei 30 menționez doar: -eliminarea proprietății private; -religie globală unică; -ciparea populației; -Codex Alimentarius; -anularea Creștinismului;

Unde se vor afla valorile strămoșilor noștri în Era Noii Ordini Mondiale pe care ONU o cosmetizează în Agenda 30, valori pe care s-au fondat statele suverane?

Unde se va afla Libertatea de Conștiință la nivelul maselor, dacă papa impune Religia Mondială apostată?

Unde se va afla Libertatea de Exprimare – dacă mass-media și giganții de Social Media cenzurează tot ce contravine versiunii oficiale!?

Unde se vor afla Tradițiile strămoșești dacă totul se va nivela prin eliminarea Studiului despre Istorie?

Unde se vor afla Copiii și Nepoții noștri – dacă statul afirmă că “Copilul nu e al părinților, ci e al statului!?”, vezi cazurile de “răpiri instituționalizate din Norvegia”!?

Ce copii vor exista atunci dacă azi li se spune că nu mai au voie să le spui părinților “mamă” și “tată”, ci trebuie să le zici “Părinte 1”, și “Părinte 2”?

Unde se va afla Libertatea Mentală – dacă nanoroboții din vaccin se vor conecta cu Inteligența Artificială ce va domina Epoca antihristului?

Și mai ales - Unde se vor afla o Veșnicie Sufletele celor vaccinați, dacă noi nu-i informăm și nu-i ajutăm pe oameni să treacă acest Test al Manipulării și al Idolatriei în care se scaldă acum România și întreaga lume?

Răspunsul este că în Epoca Agendei 30 toate aceste libertăți vor dispărea deoarece suntem lași și nesimțiți, și permitem să se întâmple acum ceea ce se întâmplă! Permitem compromisul, deoarece fiecare dintre noi știm câte un om care să fi făcut compromisul până acum - fie prin tăcere, fie direct cu forțele sistemului! Cu toții știm câte un popă eretic și fricos, sau o asistentă care vede ce e în spitalele suport-Covid, sau câte un doctor care nu vorbește despre Crimele Vaccinării din ultimii 50 de ani, sau vreun jurnalist ipocrit, sau vreun securist care primește bani ca să îi înăbușe pe reacționari!

Aceste lașități vor urma să fie decontate la nivel de popor, și cred că doar jertfa ne mai salvează sufletele în epoca de azi! Spunea Pr. Iustin Pârvu că: “Jertfa naște viață!”, adică “Dai sânge și iei Duh!”, adică tre’ să fii dispus să mori fără a face niciun compromis, și doar astfel vei avea șansa să moștenești Împărăția Cerurilor!

            Printre altele - De unde credeți că provine Principiul acesta al “silirii și abuzării maselor” cu orice atrocitate decisă de “Elite”, fără ca masele să fie consultate în prealabil?

Adică Elitele i-a consultat cumva pe oameni “Dacă vor sau nu să facă migrarea spre epoca Agendei 30?”. Cu siguranță că nu, căci “Elitele” decid doar în spatele ușilor închise! Și dacă ne gândim că Agenda 30 are la bază falsa problemă a Încălzirii Climatice, ne dăm seama de ce Egreta Thunberg e promovată intensiv de mass-media!

R: Sistemul acesta provine exact de la diavol – căci acesta aflându-se în minciună are nevoie de silire (“Fiara silește…” (Apoc. 13) ca să-și impună voia sa! Adevărul nu are nevoie de silire, căci Dumnezeu ne spune: “De voiește cineva să vină după Mine…” (Matei – 16, 24).

Principiul Ascultării Oarbe provine din Organizațiile Secrete, și se manifestă în cadrul Armatei și Serviciilor de Informații, și chiar și acolo nu trebuie urmat întotdeauna un ordin! ORDINELE ILEGALE NU TREBUIE EXECUTATE! Totuși – ideea de a implementa în mediul CIVIL acultarea oarbă provine de la Ordinul iezuiților care își are obârșia în Roma secolului XVI! Din cauza infiltrării agenților iezuiți în toate sferele societății avem astăzi principiul ascultării oarbe în mediul civil: și în Mass-Media, și în Ierarhia bisericească, și în mediul Administrației Publice, și în mediul Sănătății Publice, și în mediul Poliției și Jandarmerie, și de fapt peste tot! Cei răi au succes datorită lașității noastre – a tuturor – pentru că nu avem o cultură informativă în a demasca impostura din jurul nostru de îndată ce aceasta are loc!

Dresaj modern

Silirea aproapelui provine exact de la minciuna că “Papa de la Roma e infailibil”, adică “fără de greșeală”! De aceea astăzi avem de-a face cu un sistem inchizitorial, ermetic, ocult – în care elitele decid, iar cei care decid sunt necunoscuți, nealeși, și mai ales de necombătut, și dacă totuși îi combați – imediat ești cenzurat sau etichetat ca “dogmatist”, “fundamentalist”, “negaționist”, “naționalist”, “zelotist”, “antivaccinist”, sau “terorist”!

 

            11) Cum să nu-ți pui întrebări cu privire la adevărul pandemiei când C.G.S.U. nu face publică lista experților care iau deciziile de izolare și carantină, inclusiv decizia vaccinării? Nicăieri nu e publică această listă, ca să vedem și noi cine sunt călăii neamului omenesc! Nici în SUA, nici în România, nici în Aglia, nicăieri nu ai voie să te iei de “infailibilii” experți, ci doar să te supui deciziilor lor. Dacă nu te supui – ești amendat, închis, sufocat, cenzurat, șamd! Păi dacă asta nu e Inchiziție iezuitică, ce este?

Și evident că dacă va exista vreodată vreo culpă – se va pierde totul în cadrul arborelui decizional conform căruia: “Așa au fost ordinele!”:

-ordine de la OMS care nu impune, ci “recomandă” statelor ce măsuri sanitare să ia, dar și să interzică totalmente orice autopsie morților declarați CV;

-ordine de la Comisia Europeană care nu impune, ci “șantajează” statele prin împrumuturi nerambursabile de depășire a pandemiei, dar și prin infringement;

 

            12) Unde e falsul anti-vacciniștilor, dacă ei îl demască pe Bill Gates când afirmă că “fără dovada Vaccinării nu vei mai putea avea o viață normală și liberă!”? Adică el vrea pentru umanitate deposedare de drepturi și libertăți pentru o boală cu 99,7% rată de vindecare, și nimeni nu are voie să se ia de el!?

Cine e acest individ de dictează normele Medicinei Internaționale, și spune ce va urma? Asta nici acum nu vă spune că totul este premeditat?

Știm că deja ne aflăm în era Tatuajelor Cuantice, știm că există cerneală invizibilă patentată, știm că există Coduri de Bare pe toate produsele comerciale, și mai știm că Gates a “profețit” că oamenii vor fi scanați la intrarea în diferite instituții, astfel încât să se știe dacă au fost sau nu vaccinați!

Ce să scaneze pe mâna sau fruntea ta, dacă nu codul de bare de pe Certificatul aferent vaccinului? R: Semn citibil/scanabil cu raze infra-red, nedetectabile ochiului uman.

Unde va apărea (va lumina) acel cod de bare, odată cu implementarea a 100% din rețeaua milimetrică 5G globală? R: pe frunte!

 

            13) Unde e informația falsă dacă afirmi că “Mass-media e părtinitoare și nu dezbate subiectul vaccinist, deoarece nu permite și păreri alternative despre vaccinul cu m-ARN!”?

Atâția și atâția doctori atrag atenția despre pericolul real al tehnologiei 5G, iar media cenzurează întreaga critică adusă radiațiilor 5G!

https://archive.org/embed/10-minute-despre-legatura-dintre-cv-si-5-g

https://archive.org/embed/partea-1-din-5-cv-e-tap-ispasitor-pentru-mortii-cauzati-de-radiatiile-antenelor-5-g

https://archive.org/embed/partea-a-2-a-din-5-cv-e-tap-ispasitor-pentru-mortii-cauzati-de-radiatiile-antenelor-5-g

https://archive.org/embed/partea-a-3-a-din-5-cv-e-tap-ispasitor-pentru-mortii-cauzati-de-radiatiile-antenelor-5-g

https://archive.org/embed/partea-a-4-a-din-5-cv-e-tap-ispasitor-pentru-mortii-cauzati-de-radiatiile-antenelor-5-g

https://archive.org/embed/partea-a-5-a-din-5-cv-e-tap-ispasitor-pentru-mortii-cauzati-de-radiatiile-5-g

Atâția doctori atrag atenția că vaccinul anti-CV nu e nici sigur nici eficient – și mass media cenzurează la foc continuu, la fel și platformele de Social Media!

Cum să ai încredere într-un sistem atât de corupt și nedrept, dacă ei nu permit decât o singură versiune!?

Nu vedeți că nu se permite alternativa la vaccinare, totul e inchizitorial, totul e pe bază de presiune, cumpărare de influență, spagă mascată ca publicitate, manipulare media, manipulare a datelor științifice, manipulare a statisticilor publice, șamd!?

Totul e falsificat – deoarece sistemul care a produs Pandemia îl servește pe diavolul însuși – care e tatăl minciunii!

În cele din urmă – cei care se vor trezi și vor refuza vaccinul cu nano-cip, sunt de fapt oamenii liberi – adică oamenii care nu și-au însușit sistemul “ascultării necondiționate” practicat în religiile de mistere și în Organizațiile și Serviciile Secrete! Cei care s-au obișnuit să fie “la ordin”, chiar în domeniul civil, se vor duce ca mieii la tăiere, ca nu cumva să-și piardă beneficiile! Aceia – chiar de ar afla că pandemia reprezintă un plan satanic de înrobire a umanității – se vor auto-sugestiona că totul va fi bine chiar dacă primim vaccinul!   

 

            Extra: Oamenilor – cine primește vaccinul care îi va modifica ARN-ul – poate spune că și-a pierdut sufletul, adică nu va moșteni Împărăția Cerurilor, și va merge în iad! Și detaliez imediat.

Unii spun că nu e vaccinul pecetea, ci că plasturele cu micro-ace va fi pecetea, adică acel tatuaj cuantic scanabil de la distanță! Însă haideți să facem un exercițiu ipotetic: să presupunem că un om primește vaccinul și moare din cauza vaccinului, adică moare înainte de a se aprinde acel semn pe mâna sau pe fruntea lui! Unde va merge acel om, după judecată? În Rai sau în iad? Oare nu va fi judecat ca sinucigaș pentru că a acceptat să fie vaccinat!? Adică își va pierde sufletul din proprie inițiativă deoarece a semnat că e de acord cu vaccinul!

            Orice om – de la zămislire – primește în el scânteia divină. Adică primește conștiința că Dumnezeu există. În momentul în care în ARN-ul său primește ceva din exterior, ceva făcut de om, ceva sintetic, tehnologic – el nu mai poate tinde spre Dumnezeu, nu mai poate avea credință, si de fapt nu mai poate avea nicio formă de moralitate. Explică și documentarul acest aspect al pierderii independenței proprii.

Iată la ce mă refer atunci când spun “scânteia divină”! La nivelul cel mai mic al genomului uman, gena este în formă de Cruce.

https://www.hranaspirituala.ro/proprietatile-semnului-crucii-studiate-stiintific/?fbclid=IwAR3elhgsFjlTl6rF1U2s44uvG2syS5YEC_aNuLZMrjpP0kttgQax3rfy_qE

https://www.hranaspirituala.ro/nanotehnologia-adn-ului-se-poate-realiza-doar-prin-structura-in-forma-de-cruce/?fbclid=IwAR0NNru8KZOGU761vrmmaOagdJk1eBxizy6ptCNJuwQxLGPPkPezHXPnTxo

De asta spun că orice om încă de la naștere – primește în el conștiința că Dumnezeu există. El vine pe pământ cu o anumită puritate sufletească, și este murdărit ulterior de sistemul pământesc căzut, și iată că acum – s-a ajuns la apogeul căderii umane!

Împărăția Cerurilor se află înlăuntrul vostru!” – păi cum să mai fie loc pentru Hristos în noi dacă noi băgăm Luciferază în noi? Ferească Dumnezeu!

Nu uitați că cei care vor primi semnul – nu vor fi iertați de Dumnezeu! Cum să nu înțelegi când toate sunt la vedere!? (https://www.youtube.com/watch?v=E0T_S2XOT4U)

Lepădarea are loc deoarece omul care se vaccinează primește vaccinul în mod voluntar, din proprie inițiativă, prin semnătură, nu forțat, ci poate doar constrâns de sistem.

Dacă după vaccinare – el își pierde independența sufletească, adică de alegere și va fi sugestionat de cei care controlează de la distanță nanoparticulele din el – oare cum să mai aibe el simțământ de om, cum să mai aibe puterea de a refuza tatuajul, sau plasturele cu micro-ace ce i se va atașa pe mâna dreaptă sau pe frunte ca să fie scanabil de scanerele lui Gates? Evident că nu va mai putea refuza. Așadar, vaccinul cu ARN-mesager e pecetea! Că pecetea se formează din mai multe etape, asta e altă discuție, însă primirea de ARN satanic – adică cu secvența 666 în el – e condiția necesară și suficientă pentru pierderea sufletului, deoarece următorii pași vor fi acceptați de către cel vaccinat în mod automat!

Omul vaccinat cu ARN-mesager și-a pierdut independența! Adică e rob! E rob celor care controlează nanoparticulele din el! Hristos ne-a răscumpărat ca să fim liberi, și noi acum să ne ducem să redevenim robi!? Cum să se mântuiască un om care nu e liber întru Hristos? Nu se poate mântui!

Nu mai poate refuza – căci nu va mai fi independent dpdv mental, moral și afectiv. Adică nu va mai avea suflet în el! Va fi mort sufletește, mort precum un computer, care poate face multe, dar nu poate simți! Și dacă iubire nu ai – nimic nu ești!

Așa că acum se pierde sufletul – la primirea în ceva atât de personal precum e ARN-ul uman a unei secvențe tehnologice! Ce spunem noi despre orice dispozitiv digital?

R: spunem că “creierul” său se numește microprocesor, adică microcip!

Orice microcip conține secvența satanică - 666.

Păi dacă sfinții contemporani ne spuneau că “Chiar și deținerea de documente biometrice e păcat, pentru că îți afectează voința, iar voința e o putere sufletească” – și te afectează deoarece îți dai acolo numele de bună voie, și că aceste documente biometrice atrag duhurile necurate, cum să nu fie păcat să ai în celulele tale secvențele diavolului – 666 – fie ele chiar și la nivel nano-metric! Adică a milionimea parte dintr-un milimetru.

Noi primim la botez un nume, nume care ne va urma întru veșnicie, iar diavolul ne oferă numere! Cum să te afli și în jitnița divolului, adică în cartea lui, și să vrei să fii și liber întru Hristos, adică în Cartea Vieții!? Trebuie să alegi o cale! Nu poți să faci parte și din Cartea Vieții, și din cartea Morții, iar în Cartea Morții sunt toți cei care se află în sistemul biometric!

Și poate că unii se vor gândi – “Lasă că primesc vaccinu’ cu modificator de ARN, dar voi refuza pecetea vizibilă, adică plasturele sau tatuajul cuantic!”, însă asta nu se va mai putea refuza, deoarece omul odată alterat la nivel de ARN, va deveni non-uman, și va cere singur pecetea finală, nemaiputând să facă diferența între Dumnezeu adevărat și înșelătorul din adâncuri!

Asadar, putem să afirmăm că vaccinul cu m-ARN e pecetea, chiar dacă nu e vizibilă/ citibilă/ operațională deocamdată pentru aparatele sistemului! Pe creștin nu trebuie să îl intereseze cum să se integreze în infrastructura antihristică de azi, ci să fie cu luare aminte la “normele” sistemului – deoarece acestea reprezintă deziderate inevitabile ale NOM.

            Sistemul nici nu are cum să solicite de acum aprinderea componentei din vaccin numită Luciferază, deoarece dacă ar vedea cei nevaccinați că se aprind pe mână sau pe frunte cei vaccinați, atunci cu siguranță ar refuza cu toții să se continue vaccinarea! Sistemul are nevoie să vaccineze masiv până la 1 Ianuarie 2023 (când va fi tehnologia 5G 100% operațională pe tot globul), iar apoi vor activa pentru toți odată să se aprindă semnul pe frunte sau pe mână! Ei nu pot risca ca cineva să le vădească de acum planurile, și aici mă refer la o vădire cu dovezi materiale, gen, poze, declarații din interior, videoclipuri, etc.

Să presupunem acum că cineva va spune, “Lasă că așa cum îl bagă până la ARN, tot așa va exista posibilitatea să fie scos acel modificator din ARN!”, însă asta e o înșelare să crezi că mai poate fi scos! În primul rând, atunci când omul se vaccinează – o face în mod voluntar, adică el decide din proprie inițiativă.                                                                                    După vaccinare, ARN-ul va asimila imediat secvența celui de-al treilea tip de ARN (cel sintetic), și astfel că omul nemaifiind independent, nu va avea cum să ceară să îi fie scoasă acea secvență. Chiar dacă ar fi posibilă operația de extragere a ARN-ului sintetic din ARN-ul uman, și chiar dacă ar dori altcineva în locul lui să i se facă extracția, tot nu se va putea rezolva lepădarea, căci trebuie să fie decizie voluntară, și unde mai e propria inițiativă dacă omul respectiv și-a pierdut independența personală!?

Adică odată luată decizia, e pentru veșnicie! Ferească Dumnezeu de trădare!

            Ce credeți că conține substanța denumită Luciferază și pe care medici din America o demască că se află în vaccinul anti-CV?

E drept că doar denumirea ne arată că nu mai e nevoie de explicații suplimentare, dar totuși, fiți atenți la următoarele, pentru că și MD Carrie Madej o menționează (https://archive.org/embed/carrie-madej-despre-luciferase), și dovezile științifice afirmă asta (https://archive.org/embed/vaccinarea-cu-arn), însă componenta de bază a Luciferazei este “ADN al îngerilor căzuți ai lui Lucifer”. Ăsta e secretul din spatele Luciferazei.

Și acum – la final – dacă în celula umană normală există semnul Crucii la nivelul cel mai mic, și vaccinul livrează ARN satanic, luciferic, oare mai poate să stea crucea în acea celulă?

“Nu puteți sluji la 2 domni, căci pe unul îl veți iubi și pe celălalt îl veți urî!” (Matei 6, 24).

Dracu’ se mulțumește și cu puțin, căci modifică doar un pic din ARN și adaugă ARN sintetic, însă “Dumnezeu este zelos” (Naum 1, 2), și vrea totul sau nimic! Dumnezeu adevărat nu suportă alterările, ori ești cu totul în adevăr, ori ești în neadevăr!

Adevărul nu poate fi parțial, căci altfel nu s-ar mai numi adevăr!

De aceea se spune că “Nimic necurat nu va intra în Împărăția Cerurilor!” – adică nu poți tu ca om să vii la judecată și să te justifici – “Știi Doamne, sunt om bun, creștin, dar am doar 10 la minus 9 metri din ADN-ul meu care să fie luciferic!”. La Dumnezeu e totul sau nimic! Nu există compromis, indiferent cât de mic ar fi!

Ca o paralelă - de aceea idolatrii din Patriarhie și din întreaga lume ecumenistă, dar care se consideră ortodocși nu înțeleg că, deși tipicul slujbelor, al Liturghiei, al vestimentației – nu s-a schimbat după sinodul tâlhăresc din Creta, totuși a avut loc trădarea!

Și tot de aceea Dumnezeu a îngăduit la Primul Sinod Ecumenic din secolul al IV-lea să existe acea dispută pentru un singur cuvânt – astfel încât să nu existe compromis nici măcar pentru un simplu cuvânt – astfel încât nouă – generațiilor următoare – să ne rămână drept exemplu că nu putem accepta nici cel mai mic compromis! Absolut nici unul!

Nu este permis nici măcar un compromis care să măsoare 0,000000001 metri (quantum dot dye aferent layer-ului celui de-al 3-lea tip de ARN)!

 

PARTEA a II-a:

99% dintre cei ce activează în Securitate, Armată, Poliție, Jandarmerie, Preoțime, meseriile liberale, etc - sunt cumva ținuți și îndobitociți să execute orice ordin, iar metoda este una mai degrabă psihologică ce ține în special de perioada Comunismului care cumva și-a propagat rădăcinile și astăzi! Metodele farmacologice, alchimice, de control mental al maselor cumva îi fac pe ei să simtă frică dacă ar refuza să execute ordinele ilegale, cumva au devenit îndoctrinați să nu se răscoale, să nu facă un pas în față și să comenteze, adică să aibe o mentalitate de slugoi pentru a îndeplini orice ordin venit de sus!

Cumva sunt ținuți într-o lesă invizibilă de oamenii cheie ai Ocultei, deoarece vrăjitorii locali, ocultiștii, ereticii, sectoriștii, new-age-rii cumva îi monitorizează pe toți, de ei nu sunt capabili să se ridice deasupra ideii că “Îmi pierd jobul dacă nu execut ordinul!”.

Pentru cei care mai au creier – nu vedeți că dacă o instituție internațională abuzează un stat, să zicem, de exemplu, că OMS a abuzat Italia (și nu numai) prin procedura cu ventilatoare care au făcut mai mult rău decât bine – imediat vine Eșalonul 2 care să cumpere influența decidenților italieni – și Italia primeste cei mai mulți bani de la Comisia Europeană – 180 de miliarde de euro!? Documentar – Rele Tratamente – tradus din limba franceză: https://lbry.tv/@trandafir1:9/Mal-Traites_Documentar-tradus-in-limba-romana:a

 

În loc de final:

Problema principală a Umanității nu e că există oameni răi, sau că cei mulți sunt debilizați si neinformați, ci problema e că s-a ajuns la perfecționarea de Tehnici de Control Mental – astfel încât cei care sunt cu adevărat intelectuali autentici, sau care au poziții de putere – de fapt sunt “integrați” în sfera demonizării latente. Adică sunt legați cu “Lacăte” dintre cele mai grele – astfel încât să simtă frică în mod constant dacă vreodată s-ar răzvrăti împotriva sistemului!

Cele mai comune dintre aceste “lacăte” sunt:

-erezia; aceasta este definită a fi “boală a minții”; -păgânism;

-apartenența la Masonerie; lepădare de Hristos deoarece orice mason nu mai este creștin;

-păcatele homosexualității și pedofiliei; -consumul de Adreno-Chrome;

-crime ritualice; genociduri, etc; -adulter și sau orgii sexuale; -cămătărie;

-și nu în ultimul rând COMPLICITATE PRIN TĂCERE la așa ceva;

Genul acesta de păcate – absolut toate dintre ele – sunt pocăibile dacă persoana respectivă acceptă faptul că se află în vrăjmășie față de Dumnezeu, îi pare sincer rău, și ia decizia de a ieși din asemenea sfere și de a nu mai săvârși așa ceva! Și aici vine informația cheie: - oculții chiar și posibilitatea de pocăință o iau de la cei ce fac așa ceva, deoarece îi menține în mod deliberat în afara Creștinismului, adică în erezie sau păgânism.

Iar concluzia este că unii dintre aceștia nu se poate să-și mai vină în fire de unii singuri, ci trebuie ajutați din exterior de noi – cei normali – deoarece de 4 ani încoace s-a pierdut duhul ortodox din peste 99% din bisericile așa-zis ortodoxe în urma trădării ierahiei la pretinsul sinod din Creta!

Iată cum orice problemă se rezolvă în Biserică – și iată cum acum – problema pandemiei a pornit tocmai de la faptul că slujitorii bisericii au trădat Biserica! Oare “când va veni stăpânul viei, ce va face acelor lucrători” (preoți) (Matei - 21, 40)?

Mântuitorul le-a spus slujitorilor Săi: “V-am dat putere să călcați peste șerpi și peste scorpii!” (Luca 10, 19), și iată ce au făcut și fac în continuare unii dintre “lucrătorii viei” (preoții): îi îndeamnă pe oameni să se vaccineze!

După ce și-au îndeplinit trădarea Credinței – “lucrătorii viei” (Matei 21, 40) continuă să prigonească pe “mostenitorii viei” (adică pe toți cei care vor să se mântuiască), și îi prigonesc prin sfatul șerpesc de a se vaccina, condamnându-i astfel la iadul cel veșnic!

Iar sistemul îi prigonește pe toți prin faptul că nu îi lasă să spună adevărul, îi caterisește pe cei care spun sau au spus adevărul, îi afurisește pe mirenii care le demască trădarea din Creta, și mai ales - aleg să trimită turma la vaccinare/cipare – pecetluindu-le pierderea sufletelor întru veșnicie!

Voi – ierarhilor trădători din România – la fel ca și unii dintre cei din Grecia, Rusia, și alte state ortodoxe – care alegeți să duceți turma la vaccinare, care nu demascați minciuna pandemiei sau faptul că e un plan satanic de înrobire a umanității, voi care vă vaccinați cu acea componentă denumită “Luciferase” deși informațiile sunt disponibile tuturor – voi sunteți “puii de vipere” descrise de Dumnezeu!

Puii de viperă se răscoală împotriva Celui care le-a făcut bine, exact ca voi care ați primit totul de la Hristos, ați primit Harul de la Hirotonire și L-ați tranzacționat prin trădare pentru 30 de arginți – voi sunteți puii de vipere ai neamului românesc deoarece nu mărturisiți adevărul oamenilor, nu trageți semnalul de alarmă, și indirect condamnați o generație întreagă la iad!

Informați corespunzător turma de oameni și spuneți-le că componenta Luciferază din vaccin intră până la ADN, și să refuze vaccinul! Cum să primesti în tine ceva denumit “Luciferază”?

Asta e broșura pe care trebuia să o dați credincioșilor, nu să spuneți precum unii “prea-sfințiți”: “Să vă informați decât de la medicul de familie, și din surse avizate!”. Adică, cu alte cuvinte, “Să vă informați doar de la oamenii sistemului, care evident că vă vor îndemna să primiți vaccinul!”.

Gheena veșnică vă așteaptă dacă nu vă veți pocăi de erezia și îndemnurile voastre! Iată – s-a ajuns să se bage în iad un neam întreg – și voi mai aveți frică de Securitate, frică de vrăjitorii locali care vă țin în lesă, frică de iezuiți, sau teamă că ați putea să vă pierdeți confortul!? Ce strategie diabolică e asta – în care să vrei să cazi mereu în picioare (ca pisica)?

Ni se distruge neamul românesc – și voi faceți strategii să rămâneți pe funcții, să nu pierdeți ceva din averile sau confortul avut? Și asta e valabil și pentru cei din Securitate! Cu toții veți pierde totul – și aici pe pământ și întru veșnicie vă așteaptă talpa iadului – în primul rând pentru că nu ați păstrat și nu ați păzit Dreapta Credință!

Cum câștiga Ștefan cel Mare orice Război împotriva oricărei Armate mult mai înzestrate și mai numeroase?

R: câștiga în primul rând datorită Dreptei Credințe și curățeniei sufletești avute de el și de Armata sa!

Noi – românii – pierdem acum totul datorită pierderii credinței – de aceea atrag atenția mereu – dacă vrem să dăm îndărăt planul globaliștilor – avem nevoie de componenta spirituală în războiul hibrid – și asta nu putem face la nivel național decât dacă retragem ierahia BOR din toate pacturile eretice la care e semnatară!

Cum să câștigi un război dacă îi permiți adversarului orice concesie?

Cum să ne mai uităm în ochii celor mici (copii, nepoți, tineri simpli de orice fel) dacă atunci când se impune o normă nouă – fie ea de “sănătate” publică (vaccinare), spirituală (de lepădare a credinței bi-milenare), de conduită, tehnologică (5G) – dacă de fiecare dată Cartelul din fosta și actuala Securitate și care zace în Elveția transmite ofițerilor din țară să înăbușe orice rezistență civică din simplul motiv că suntem șantajați cu datoria publică externă!?

Să fie liniște în capitală, și monitorizați atent pe toți cei care ar putea stârni masele – ca nu cumva să se oprească robinetul cu valută de la creditorii internaționali! Vreți să aruncăm societatea în haos datorită incapacității de plată? Avem 10% deficit – și astfel că suntem mufați (dependenți) la rechinii (creditorii) internaționali!”.

Oameni buni – totul se negociază mișelește înainte – cotele de teste, de morți, de infectați, de vaccinați, pentru acei bani de la UE.

Oare știe penibilul ăla de Gheorghiță ce înseamnă război hibrid? Adică război dus în orice formă cu putință, inclusiv prin bio și nano-tehnologie, sau prin electro-magnetism! Știe el că în acest complot împotriva umanității, adică de vaccinare și modificare a genomului uman – Comisia Europeană e parte integrantă? Știe el că războiul bio-tehnologic e în floare în aceste momente?

De aceea Oculta a avut nevoie de un sistem colectivist (UE) în Europa, și nu în altă parte! Deoarece în Europa e esența Creștinismului, și cum acțiunile ei (ale Ocultei) sunt îndreptate împotriva lui Dumnezeu – ei pe noi, pe creștini, trebuiau să ne prindă în primul rând prin sărăcire și datorii incomensurabile!

Pentru civili: dacă până acum nu v-ați interesat de ceea ce se întâmplă, nu prea mai meritați niciun efort, pentru că sunteți căldicei, așa că mă rezum doar la:

Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, ci mai degrabă temeți-vă de cei care după ce au ucis trupul, au putere să ucidă și sufletul!” (Matei 10, 28).

Adică Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne spune să ne ferim de cei care ne pot băga și în iad – asta după ce ne-au distrus trupul! Și oare ce ne poate distruge sănătatea, dar să ne trimită și în iad?

R: Vaccinul care s-a dovedit deja că omoară oameni, dar și care introduce secvența sintetică tehnologică până la ADN-ul uman – și implicit te condamnă la osânda veșnică!

            Și pentru cei care nu cred că aici e vorba de Oculta mondială – îi întreb: Cine poate să impună o agenda tuturor statelor, de și Regina Angliei se supune versiunii oficiale, și papa de la Roma se supune, și casele regale, și de fapt toți liderii lumii?

Vino să-ţi arăt judecata desfrânatei celei mari, care şade pe ape multe; Cu care s-au desfrânat împăraţii pământului şi cei ce locuiesc pe pământ s-au îmbătat de vinul desfrânării ei" - Apoc. 17, 1 - 2;

Vino să-ți arăt!” înseamnă “Vino la înțelepciune, vino la Adevăr, primește Adevărul! Dovezile sunt peste tot!, iată-i pe vrăjmașii omenirii și pe slugile lor!” - dar omul modern nu vrea, omul modern nu vrea să se pună rău cu sistemul, nu vrea să-și piardă confortul, averea, jobul, omul modern e mut, e mort, nu știe să fie combativ, ci e hipnotizat supunându-se mizeriei de a fi “politic corect” prin care se auto-justifică: “Nu vezi că așa e legea! Nu vezi că e ordin de ministru? Nu vezi că e declarată pandemia? Nu vezi că e stare de alertă?”, și astfel se îneacă de unu singur în inacțiune!

            Și ca să știm cine trage sforile:

SIONIȘTII – deoarece primul stat care a interzis să se intre și să se iasă din țară fără vaccin este Israelul – locul unde se dorește construirea Templului lui antihrist; și

IEZUIȚII – cu al lor sediu la Roma – iată care e prima țară europeană care impune condiționarea transportului între județe – Italia! https://www.gazetaromaneasca.com/integrare/italia/italia-introduce-un-permis-dupa-vaccinare-fara-el-nu-te-poti-deplasa-dintr-un-stat-in-altul-sau-chiar-dintr-o-regiune-in-alta/?fbclid=IwAR05M0cnStpYQoUyxdmmBaucLoiK4v6LY-1vns7Aj1v_ONGHOBVNWPKXhLk

Adică sioniștii și iezuiții sunt tartorii condiționării vieții – “Nu iei vaccinul (adică cipul) îți vom tăia noi din drepturi și libertăți!” – asta e deviza lor! “Fiara silește…!” (Apoc. 13).

            Pentru cei care nici acum nu cred că e un plan satanic – gândiți-vă că scopul lor e ca noi – oamenii – să ajungem să fim scanabili – citibili de un scanner – căci acel cip din vaccin se va aprinde pe suprafața pielii la un momentdat, va fi invizibil cu ochiul liber în primă fază, dar vizibil pentru scannerele lor montate peste tot. Asta fac ei acum prin termo-scanere – ne obișnuiesc cu ideea de a fi scanați ca niște colete, ca niște necuvântătoare fără voință liberă!

Vreți să nu mai aveți voința liberă – vaccinați-vă!

Vreți să rămâneți independenți – refuzați vaccinarea!

Cine are o mentalitate pur materialistă sau axată doar pe dezvoltare personală – nu va trece testul Credinței!

#NuVăJucațiCuMântuireaVoastră

#AțiFostRăscumpărațiCuPrețDeSânge-NuVăÎnjugațiLaJugStrăin

#DaiSângeȘiPrimeștiDuh

#CineVaRăbdaPânăLaSfârșitAcelaSeVaMântui

#HrănițiMinteaCuLecturiDinViețileSfinților

#DinMânaTaPreotuleVoiCereSufleteleLor


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Discuție virală! De ce opozanții PANDEMIEI nu abordează aprofundat adevărul cu privire la radiațiile 5G!?

STUDIU privind Kiturile de Testare Covid-19 ce conțin Hidrogel DARPA